Intr-un interviu acordat exclusiv site-ului WOWbiz.ro, Catalin Crisan  a marturisit ca, la concertul aniversar de acum doua zile, a avut mari emotii atat pentru el, cat si pentru mama lui, care a stat in primul rand la Sala Palatului!

Rep: Catalin Crisan, felicitari pentru spectacolul superb tinut in fata a peste 4.000 de oameni! Ce inseamna pentru dumneavoastra 30 de ani de cantat?
Catalin Crisan: Nu este o incununare a carierei mele, pentru ca inca mai pot sa cant, mai pot sa compun! Ceea ce ma bucura este faptul ca am reusit

sa le demonstrez unor asa-zisi prieteni de-ai mei  care mi-au zis ca sunt demodat, ca nu o sa vina nimeni la Sala Palatului, ca trebuie sa imi schimb costumatia, stilul sau look-ul mai nou, ca lumea inca  iubeste muzica mea si pe mine ca artist, asa cum sunt eu, cu bune si cu rele! Ma bucura extrem de mult faptul ca nu a mai fost niciun loc in sala si faptul ca nu am dat decat foarte putine invitatii… Mama mea, de pilda, mi-a cerut zece, iar eu i-am dat numai cinci!  Am mers pe ideea de vanzare de bilete, nu de sponsori sau de invitatii! Daca vreti, am vrut sa iau un puls!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Rep: Ati vrut sa vedeti cine va iubeste cu adevarat, dar ati avut si ceva emotii?
C.C: :Am avut emotii mari, foarte mari! Nu au fost  emotii ca… nu vine lumea, fiindca stiam ca s-au vandut biletele si e plina sala, imi era teama ca poate nu am sa pot sa cant tot. Ganditi-va ca am facut zile intregi de repetitii! Astazi (n.r.

ziua concertului), am cantat de doua ori si jumatate acest spectacol, am repetat de dimineata de la 11.00 pana spre seara, nu stiam daca o sa ma tina vocea! Numai ca m-a ajutat Dumnezeu!

Cititi interviul intergral pe WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si