Femeia în vârstă de 29 de ani locuia împreună cu cei doi copii în vârstă de 4 și 7 ani și în urmă cu o lună de zile ea mai fusese atacată de bărbat.

Victima obținuse un ordin de restricție și le ceruse judecătorilor să-i confiște bărbatului armele albe, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Citeste si: Am aflat cine este patroana de magazin din Călărași care a mutilat o copilă! Ea este femeia care a spart un borcan de bulion în capul unei copile de 6 ani!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Femeia se despărțise de atacator în luna februarie a acestui an, iar vecinii spun că agresorul ar fi înjunghiat-o pe femeie, după ce aceasta i-ar fi spus că ambii copii sunt ai fostului soț.

Martor: În faţa lor a înjunghiat-o

Martor: Am văzut că vrea să o arunce de la balcon jos. Şi am fugit şi am luat telefonul ca să sun. Şi când m-am întors am găsit-o îngrămădită în colţul celălalt al balconului

Medicii au bagat-o pe femeie de urgență în sala de operații, dar n-a supraviețuit. Agresorul a dispărut de la locul crimei, dar a fost prins la mică distanță de blocul unde a avut loc incidentul.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si