Close sidebar
Close sidebar

Motivul pentru care nu ar trebui sa iti lasi cainele sa te linga pe fata! Poti avea probleme grave de sanatate

Desi e un gest prin care cainele isi arata afectiunea, nu ar trebui sa il lasi sa te linga pe fata. Acest gest poate atrage dupa sine numeroase probleme de sanatate.


DISTRIBUIE
acest articol

Desi nu e unul dintre cele mai placute gesturi, stapanii le mai permit din cand in cand cainilor sa ii linga pe fata, iar atunci cand acest lucru se intampla, santatea ta este pusa sub risc.

„Gura prietenilor nostri blanosi detine numeroase bacterii si virusi. Desi saliva contine proteine care ajuta cainile sa se curate, exista anumite organisme unice pe care oamenii nu le pot tolera”, a explicat medicul Neilanjan Nandi, potrivit mirror.co.uk.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

De exemplu, anumite bacterii din gura animalelor sunt zoobiotice, ceea ce inseamna ca pot fi transmise la oameni si produc anumite boli.

Cele mai comune boli sunt E.coli, salmonella sau clostridium, care provoaca probleme intestinale extrem de grave.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI