Incidentul a avut loc, joi dupa-amiaza, la o fabrica de mobila din cartierul Aradul Nou, unde Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) a fost solicitat de catre angajati pentru a acorda ajutor unui barbat de aproximativ 40 de ani.


Directorul medical al SAJ Arad, Mircea Merea, a declarat pentru News.ro ca un angajat a fost ranit cu un pistol cu aer comprimat de catre un coleg.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”Se pare ca dintr-o joaca prost inteleasa, un angajat l-a ranit pe un coleg care statea aplecat lucrand la ceva. A folosit un pistol cu aer comprimat si prin imbracaminte i-a administrat o cantitate de aer sub presiune, care a ajuns in tubul digestiv. Colegii nostri l-au gasit pe pacient cu abdomen destins, dureros, spontan si la palpare, motiv pentru care i-au acordat primul ajutor si l-au transportat la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean pentru investigatii”, a declarat directorul medical.

Barbatul este constient si este supus unor investigatii, pentru a se vedea daca este necesara o interventie chirurgicala.
Medicii spun ca exista posibilitatea ca barbatul sa fie suferit leziuni interne, pentru ca aerul a intrat in cantitate mare si cu presiune in colon.


Cazul este cercetat de politisti si angajati ai Inspectoratului Teritorial de Munca.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si