Ca furnicile muncesc pe ulite localnicii din Deveselu. Dar,  pana sa le invidiati sporul, va spunem doar atat: n-a dat harnicia-n ei, ci nevoia!

"Munciti in folosul comunitatii. Da, doamna. De ce munciti in folosul comunitatii. S-au strans niste amenzi, acolo.  Ce amenzi? Uite, niste amenzi d-alea, mai mici. Mai faceti? Gata, nu. Gata. V-ati lecuit? Da. Cum e munca? Doamna, munca e frumoasa"

Inarmati cu lopeti, maturi si tarnacoape, rau platnicii dau din maini, intr-o zi, cat n-au dat tot anul. Cum nimic pe lumea asta nu ramane neplatit, nici macar amenzile pentru care n-au un sfant in buzunar, ca sa le achite, edilul i-a scos la munca, in contul banilor. Ca si asa taiau frunza la caini.

ION ALIMAN -PRIMARUL COMUNEI DEVESELU: unde nu i-am pus: la spart lemne pentru scoala, la taiat lemne, la decomlmatarea santurilor, la maturat strazile.

Ei sunt primii zece din cei patru sute de deveseleni aflati pe lista rusinii a primariei, care-si vor spala pacatele la munca de jos. Totul e trecut in contul celor 400 de mii de lei, pe care primaria ar trebui sa-i recupereze.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si