Close sidebar
Close sidebar

Natura a facut prapad in nordul tarii. Case inundate, animale luate de viitura si oameni izolati. Imagini cumplite

Case inundate, animale luate de viitura si oameni izolati. Este rezultatul dramatic al ploilor torentiale, din ultimele doua zile. In nordul tarii, pompierii au salvat un ied si o capra care, dupa o viitura puternica, erau la un pas sa se inece in propriul tarc.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Sunt imagini chiar din mijlocul potopului- doar cu barca se mai circula pe ulitele din nordul tarii. Pompierii salveaza rand pe rand capra si iedul din gospodaria unei batrane. Bietele animale au fost la un pas sa se inece in tarc.

Priviti cum puiul este legat de salvatori cu o funie. Sta cuminte in barca si isi asteapta mama, scoasa si ea din apa de pompieri. Abia dupa ce-si vede animalele in siguranta, batrana din imagini accepta sa-si paraseasca locuinta.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

POTOPUL A DISTRUS TOT

Inundatiile din Sighetul Marmatiei au facut prapad- din cauza ploii torentiale, mai multe rauri au iesit din matca. Jale a fost si in Dambovita. In curtile oamenilor, apa ajungea aproape de genunchi.

Drumul national 71, care leaga Targoviste de Pucioasa, a fost inghitit de ape. Priviti cum s-a circulat.

Din fericire, codul galben de ploi torentiale a trecut. De maine, vremea se va incalzi treptat in toata tara.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI