Nimeni nu-si poate imagina cum de vantul a avut atata putere incat sa smulga acoperisul unui bloc. Zilele trecute pe paginile de socializare circulau mai multe poze cu tornadele formate tocmai deasupra orasului Baia Mare, asa ca oamenii nu pot sa nu se intrebe daca nu cumva un astfel de fenomen a semanat si-acum panica!

Oamenii povestesc ca cerul s-a innegrit in numai cateva secunde si rafalele de vant au maturat totul in cale.

Norii negri au prevestit o furtuna care a lasat in urma parapad: priviti doar cum arata masinile din parcare.

„Valoreaza in jur de 1800-2000 de euro. Cealalta cred ca 4 000. De unde atatia bani la salariile pe care le avem, 1 100 de lei salariu”. Se plang oamenii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Unde n-a fost tornada, e seceta sau... potop. Strazi ca-n Venetia la Medias.

Doar asa s-a mai putut circula in Medias, dupa o ploaie torentiala care a inundat strazile.

Acestea n-au fost singurele fenomene ciudate petrecute in ultimele 24 de ore, in Romania.

La Timisoara, imagini spectaculoase au fost surprinse dupa o ploaie torentiala: desi suntem in miezul verii, o ceata densa s-a lasat peste raul Bega. Explicatia e simpla- picaturile reci au cazut peste ambarcatiunile batute de soare, ca peste o plita incinsa. Asa s-a creat efectul care te duce cu gandul mai degraba la o toamna mohorata!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si