Close sidebar
Close sidebar

NEAM UNIT | Povestea impresionantă a Nicoletei. A renunțat la tot și și-a urmat visul

Pe lângă zâmbetele tinerilor din ziua de azi şi planurile lor de a face ceva bun pentru oameni şi pentru ţară, frumuseţea noastră ca popor înseamnă şi o moştenire istorică şi culturală uriaşă! Un bagaj imens de întâmplări, chipuri şi simboluri de care nu ai cum să nu te îndrăgosteşti odată ce ajungi să le cunoşti! Nicoleta Chirică până nu demult o tânără corporatistă, şi-a recroit destinul din dragoste pentru cei care au fost şi ne definesc şi astăzi ca naţiune. De pe creaţiile ei de marochinărie, nu lipsesc motivele tradiţionale româneşti, inspirate chiar şi din cultura dacică.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nicoleta este o româncă neaoşă, din Piatra Neamţ, care şi-a lăsat cariera de succes şi locul de muncă bine plătit ca să creeze ceea ce sufletul i-a cerut!
Nicoleta le dă alt suflu motivelor dacice, într-o interpretare unică. Şi nu oricum, ci pe genţi, poşete, portofele, brâuri şi pantofi.

Citeste si: SUA: 11 răniţi într-un atac în New Orleans

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Citeste si: Ce s-a ales de agenții de poliție bătuți de un clan de rromi din Vâlcea

A studiat semiotică, adică limbajul semnelor şi al simbolurilor şi astfel au apărut primele genţi create din lemn de nuc sculptat. Şi... nu a durat mult până când pasiunea ei a devenit o afacere de succes, chiar un brand recunoscut la nivel internaţional.
Dor de românesc este o colecţie de genţi cu influenţe din toate zonele geografice ale ţării noastre. Coarnele berbecului- simbolul puterii şi steaua nordului – simbol vechi al ciobanilor care îşi orientau oile spre păşuni mai bune – sunt doar câteva dintre motivele pe care Nicoleta le-a regăsit şi...
le împărtăşeşte acum cu o lume întreagă.

Citeste si: VIDEO| Românii au participat la parada militară. De ce surpriză au avut parte bucureștenii

De la o colecţie la alta, inspiraţia românească capătă amploare.
Cum arată atelierul unde văd lumina adevărate operele de artă, vedeţi pe 1 Decembrie, într-o ediţie specială a Ştirilor Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI