Cine-a spus ca distractia pe partie are varsta nu i-a cunoscut pe-acesti bunici. Chiar daca si-a pierdut pe drum sotia, nimic nu l-a oprit pe barbat sa mai dea o tura.

Partiile sunt pline si am aflat si de ce! Anul trecut, un weekend la munte costa cat unul la Paris. Anul acesta, zapada cazuta din belsug a taiat preturile.

In decembrie, 2015, pentru aceeasi sanie ati platit de doua ori mai mult.

Adica, 20 de lei. "Tarifele incep de la 15 lei pentru copil, 20 pentru adult, au inclus in pret sania si colacii, totul e in regula, zapada e ok.", spune un instructor.

Nu mai e cazul sa va zgarciti la echipamentele de schi. Si aici, preturile au intrat la apa. Pentru unul complet, scoateti din buzunar intre 30 si 60 de lei, dar confortul merita toti banii. "6 terapii sau ritualuri care incep de la 18 euro si pot sa vina aici, in SPA-ul nostrum sa se incalzeasca, sa se hidrateze, sa se relaxeze.", spune managerul unui SPA.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pentru o noapte petrecuta-n lux platiti doar 200 de lei, camera dubla.

SPORT EXTREM PE MUNTE

E drept, costa mai mult decat ai inchiria o masina, dar sa stiti ca nu e cel mai scump sport de iarna din Poiana. Zborul cu parapanta ramane un vis pentru multi. "ATV-urile sunt intre 120 si 150 de lei pe ora, snowmobilele sunt in jur de 250 de lei pe ora, discutam aici de un snowwmobil sau un atv de 2 persoane", spune un angajat al firmei de

inchirieri.

"Asta este o parapanta de simpla, deci e doar de o persoana, dar sunt si de doua persoane si pretul este undeva pe la 300 de lei cu tot cu poze si filmare", explica si un instructor de parapanta.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si