Cele doua, mama si fiica, au fost pana-n ultima clipa impreuna. Abia se despartisera, cand fata a sunat-o speriata.

In 10 minute, amandoua ajungeau cu taxiul la spitalul judetean. Pe holul unitatii, Maria avea sa inceapa o lupta nu doar cu moartea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Mama ei sustine ca a incercat de mai multe ori sa ceara ajutorul cadrelor medicale insa in zadar. In tot acest timp, tanara se stingea pe holul unde asteptau sa fie primiti si altii.

Nimeni n-a vazut ca ii e rau... Ingrijorata, femeia a decis sa-si urce din nou fata intr-o masina si sa o duca la Spitalul Militar. Nici aici Maria n-a fost  ajutata.

Retrimisa de medicii de la Militar la Judetean, Maria a intrat direct in camera de garda. Prea tarziu insa pentru tanara care s-a stins la doar 39 de ani, in urma unui infarct ale carui efecte erau mai mult decat vizibile. Luati la intrebari, cei raspunzatori se leapada de acuzatiile mamei indurerate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si