Close sidebar
Close sidebar

Nelson Mondialu a ajuns la spital de urgență: ”Nu apuc să fac Crăciunul...”

Nelson Mondialu trece prin momente mai dificile. El a postat pe Youtube un clip în care explică ce se va întâmpla cu dinții lui în perioada următoare.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nelson Mondialu are probleme mari cu dantura, motiv pentru care, chiar dacă îi este o frică teribilă, a fost obligat să meargă de urgență la stomatolog.

Citeste si: Nelson Mondialu a vorbit despre fetele din casa Puterea Dragostei! Dezvăluiri uimitoare

Nelson Mondialu și-a anunțat fanii că va rămâne, dintr-o dată, fără cinci dinți. El a vorbit despre toate chinurile prin care va trebuie să treacă. ”Mor de frică”, le-a transmis Nelson fanilor săi.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Nelson Mondialu aruncă BOMBA: Bianca de la Puterea Dragostei, relație secretă cu Marius

”Să ştiţi că este ultima dată când mă vedeţi cu dinţi. Mor de frică. Nu mai pot de frică. Este nevoie să scoată cinci dinţi dintr-o dată. Prin ce chinuri o să trec. Să ştiţi că dacă mor de frică v-am iubit pe toţi.

Am crezut că trăiesc până împlinesc 99, dar uitaţi că frica mă dărâmă. Nu apuc să fac Crăciunul cu doi dinţi în gură”, a spus interlopul pe Youtube.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei este în lacrimi pentru fanii lui. Vezi care e primul lucru pe care îl face în fiecare dimineață

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI