Close sidebar
Close sidebar

Nelson Mondialu, dezlănțuit. O face praf pe Bianca: ”Ajunge o parașută din aia să facă din noi și copil...”

Nelson Mondialu a postat un nou clip pe Youtube în care vorbește despre momentul în care Livian l-a anunțat că Bianca este însărcinată. Nelson lansează un atac dur la Bianca.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nelson Mondialu. ”M-o sunat: ”Tată, vreau să îți spun ceva, să nu te superi”. Acum sunteți curioși ce mi-o zis. Să nu vă mai spun că o început să plângă. Eu acum vă redau discuția. O început cam așa: ”Tată, vreau să te anunț ceva”. Să nu ajute Dumnezeu dacă nu am presimțit. ”Tată, te rog frumos să nu te superi. tată, știi că te iubesc, știi că țin la tine, dar asta e situația. Bianca e gravidă”. Băi, copile, să știe oamenii, să nu fie surpriză! Și-așa află din altă parte. Eu m-am gândit.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, dezvăluiri intime! Când a făcut ultima dată amor

Nelson Mondialu. Cine s-o mai lua de el nu mă interesează. Să-l ieie să îl devoreze. Bianca, tu dă-le la ăia în continuare și retrage-te! Că ai găsit fraieru. Livian, tu chiar o iubești? ”Daaaa, o iubesc!”, a spus Nelson.

Citeste si: Nelson Mondialu și-a scos toți dinții și și-a reparat dantura! Tatăl lui Livian, schimbare radicală

Nelson Mondialu a lansat apoi un atac dur la adresa Biancăi.

Unele cuvinte sunt greu de reprodus.

Citeste si: Carmen de la Sălciua neagă despărțirea de Culiță, însă adevărul ar fi cu totul altul: "Ea a greșit. Cum ți-a dat-o? Mai bine ca mine?"

Nelson Mondialu. ”Ajunge o parașută din aia să facă din noi și copil, să ne facă de râs. Ți-am spus că va merge în jos, în loc să meargă în sus”, a mai spus Nelson.

Nelson Mondialu și-a scos toți dinții și și-a reparat dantura! Tatăl lui Livian, schimbare radicală

Nelson Mondialu a decis, după ani de zile, să-și repare dantura. Tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei își pune implanturi, însă procesul este unul mai lung și momentan primește o proteză.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI