Close sidebar
Close sidebar

Nelson Mondialu îl pune la zid pe Iancu de la „Puterea Dragostei”: „Dacă îți dau una, nu mai vorbești toată viața!”

Nelson Mondialu a făcut un nou vlog în care îl amenință pe Iancu de la „Puterea Dragostei” și pe iubita sa, Denisa. Reacția lui Nelson vine după ce Iancu a spus în timpul emisiunii „Tata Nelson fără glume deplasate! Că mă bat cu Livian pe aici.”

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Iancu a fost deranjat că Nelson Mondialu a afirmat că Denisa de la „Puterea Dragostei”, iubita sa, merge în Anglia „să facă bani”.

Nelson Mondialu, tatăl lui Livian Pop, a făcut un clip video pe care Andreea Mantea l-a vizualizat alături de concurenți, în timpul emisiunii, în direct. „Dacă se ia cineva de vreun membru al familiei mele, se ia de toată familia. Dacă vin acolo...Nu știu ce fac. Dacă îți dau una, nu mai vorbești toată viața!” i-a transmis Nelson Mondialu lui Iancu. Deasemenea, Nelson, afirmă că Andreea Mantea nu are „grijă de concurenți”.

Citeste si: Bianca și Livian de la „Puterea Dragostei”, de cinci luni împreună. Cine s-a băgat în cuplul lor

Nelson Mondialu îl pune la zid pe Iancu: „Dacă îți dau una, nu mai vorbești toată viața!”

Focoasa brunetă a afirmat că nu este la curent cu ce se întâmplă în afara emisiunii sau cu vlogurile postate de concurenții emisiunii „Puterea Dragostei”. „M-ați găsit pe mine paznic? La acțiunile fiului dumneavoastră sau la vlogurile făcute de dumneavoastră?” transmis

Andreea Mantea.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Pe de altă parte, Denisa de la „Puterea Dragostei” i s-a plâns lui Livian, în culise, de faptul că tatăl lui, Nelson Mondialu, nu o lasă în pace și scoate zvonuri despre ea. Tânăra a zis printre lacrimi: „Să mă lase în pace! De ce vorbește el?”.

Citeste si: Scandal de proporții în casa „Puterea Dragostei” între Andreea Oprică și Andreea Pirui: „Ce față ai, zici că ești butoi de murături umflat!”

Nelson Mondialu l-a făcut praf pe Iancu și pe Denisa de la „Puterea Dragostei” prin replici dure și acide. „Nu m-am luat de tine, pe baza lui frati-tu! Să-ți retragi vorbele astea! Te fac de vorbești singur toată viața ta. Știm că părinții tăi nu sunt de acord să iei nicio fată de acolo. Ai venit în emisiune să faci teatru!” a transmis Nelson.

Citeste si: Denisa de la „Puterea Dragostei”, criticată de fetele din casă că nu se desparte de Iancu: „Nu vreau să-l pierd!”

„Și eu de tine, pe baza lui Livian!” a dat replica Iancu de la „Puterea Dragostei” către Nelson Mondialu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI