Serialul spune povestea impresionanta de viata a unei mame care lupta sa isi construiasca o viata decenta, alaturi de cei trei copii ai sai, intr-un oras al tuturor posibilitatilor, dar totodata si plin de capcane ce pandesc la tot pasul. Productia o prezinta pe Seher Yilmaz (Deniz Ugur), personajul principal al serialului, care locuieste cu cei trei copii ai sai intr-un mic oras din Turcia; insa traiul acestei familii la limita saraciei si dorinta de a avea o viata mai buna o determina sa se mute in Istanbul, un oras in care, considera ea, oportunitatile sunt uriase pentru a se realiza.

Odata mutata in orasul tuturor posibilitatilor, Seher il va reintalni pe Agah Karacay (Fikret Kushan), un barbat realizat, o veche cunostinta a femeii. Insa aceasta intalnire va fi un test pentru cei doi, precum si pentru fiecare membru al celor doua familii.

Din distributia serialului fac parte actori deja cunoscuti si indragiti de publicul din Romania

Din distributia serialului fac parte actori deja cunoscuti si indragiti de publicul din Romania. Astfel, ii vor revedea pe Bahar Sahin (Muge din „Bahar: Viata furata”), Berker Güven (personajul Alexi in „Patria mea esti tu”), Deniz Ugur (Sanem Ilhanli din „Feriha”) sau pe  Mine Tugay (Asuman din „Furtuna pe Bosfor”, si Ender Serez in „Yaman”).

Nu ratati premiera serialului “Nemilosul Istanbul”, miercuri, 7 octombrie, la ora 20:00. Productia va putea fi urmarita trei zile pe saptamana, de miercuri pana vineri. Dupa inceperea difuzarii serialului “Nemilosul Istanbul”, telespectatorii vor putea urmari in continuare episoade ale serialului “Pretul fericirii” in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”: Romania 2020 – povestea impresionantă a cinci fraţi care trăiesc într-un grajd

Citeste si: În curând, la Kanal D, serialul turcesc "Nemilosul Istanbul"

Citeste si: „Viata ca o prada”, in „Nemilosul Istanbul”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si