Close sidebar
Close sidebar

Nepoata femeii incendiate în scara blocului, prima reacție după ce a aflat că mătușa ei a fost ucisă: "Suflețelul meu nu mai este"

Familia femeii ucise în scara unui bloc din Capitală este distrusă, după anunțul veștii șocante. Liliana Popa avea 54 de ani și era administratorul blocului respectiv.

Stefania Pavel,

Liliana Popa - femeia incendiată în blocul din sectorul 6 al Capitalei

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Crima din București a șocat o țară întreagă. Luni, 6 noiembrie, în jurul 8 dimineața o femeie de 54 de ani, care de altfel era și administratorul blocului din sectorul 6 al Capitalei a fost stropită cu 5 litri de benzină și apoi incendiată. Vinovatul pentru faptele halucinante ar fi chiar nepotul Lilianei Popa.

Camerele de supraveghere au surprins întreaga scenă din camera de bloc

Întreaga scenă a fost filmată și de camerele de supraveghere. Femeia pleca din bloc împreună cu un bărbat. Cei doi încep să se certe, iar vizibil supărată, doamna încearcă să se îndrepte înapoi spre casă. Însă, bărbatul furios a reușit să fugă după ea și să o stropească cu benzină.

După ce i-a aplicat și câteva lovituri, individul a dat foc cu bricheta lichidului inflamabil.

Pe filmare apare și femeia de serviciu, care a încercat din răsputeri să aplaneze conflictul dintre cei doi. În cele din urmă, aceasta a reușit să se salveze. Cel mai probabil ea a sunat și la 112, însă, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru administratora blocului.

Imaginile surprinse de camera de supraveghere din blocul în care a fost incendiată femeia.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este femeia incendiată în scara blocului, în Capitală. Liliana Popa avea 54 de ani. Imaginile șocante au fost surprinse de camera de supraveghere

Nepoata femeii este îndurerată de crima șocantă

Imediat după anunțul veștii terifiante, nepoata Lilianei Popa a făcut o postare emoționantă pe Facebook. Îndurerată, femeia a scris un mesaj și a postat o fotografie cu ruda sa.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

”Suflețelul meu nu mai este...Mor mă doare inima. Nu cred că tu nu mai ești”, a scris nepoata femeii incendiate. Comentariile nu au întârziat să apară. 

Ea este femeia incendiată într-un bloc din București.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Dublă crimă la Botoșani. O femeie și fiica ei de 14 ani au fost găsite fără viață într-o casă incendiată. Principalul suspect este tatăl copilei

Femeia ar fi depus o plângere la poliție în urmă cu câteva zile, pentru că ar mai fi primit amenințări din partea nepotului său. Cu toate astea, bărbatul încă nu fusese chemat la audieri.

Inițial, un suspect al crimei ar fi dus la Poliție, însă de fapt nu el era autorul. În cele din urmă, criminalul a fost prins și dus la Serviciul Omoruri pentru audieri. Acesta nu recunoaște fapta, însă este ars pe mâine și pe coapsă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI