Nicu Ceausescu este nepotul fostului presedinte al Romanie, Nicolae Ceausescu, fiind fiul lui Ioan, ultimul frate in viata al dictatorului, fost ministru secretar de stat, prim-vicepresedinte al Comitetului de Stat al Planificarii. Deloc surprinzator, Nicu Ceausescu se numara printre cei care regreta "Epoca de Aur”. Recent, acesta a distribuit un material de pe un site nationalist, al carui subiect principal era chiar unchiul sau.

"Un dictator patriot face mai mult decat 10 presedinti „democrati”, se scria sub poza lui Ceausescu, iar in material erau amintite performantele economice de dinainte de 1989.
Un amic al lui Nicu Ceausescu a avut, insa, o alta parere decat acesta:" Cand muream de foame, de frig, cand mi-era frica sa deschid gura chiar si ca copil, si cand averea bunicilor fusese luata cu japca ma durea in basca de PIB-ul Romaniei”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si