Decesul tânărului a survenit în urma unui infarct. Anumite surse afirmă că Aisultan Nazarbayev avea o relație tensiomnată cu membrii familiei, mai puțin cu bunicul său, fostul președinte Nursultan Nazarbayev față de care era mai apropiat.

Mama lui Aisultan a confirmat decesul fiului ei într-o postare pe Facebook pe data de 16 august cerând să fie respectată durerea familiei în aceste momente dificile.

Citeste si: Incendiu devastator la o hală în Buzău. 12.000 de pui au murit intoxicaţi cu fum

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Aisultan absolvit prestigioasa Academie Regală Militară Sandhurst din Marea Britanie în 2010 și, pe când avea doar 20 de ani, i s-a încredințat un post important în Ministerul Apărării din țara sa.

La nuntă a participat și Kanye West

Kanye West a fost plătit cu 2 milioane de lire sterline pentru a face spectacol la nunta sa din 2013.
Soția sa a fost Alima Boranbayeva, pe atunci avea 20 de ani si era studentă la Institutul de Artă Courtauld din Londra. Alima Boranbayeva este fiica unui mogul petrolier implicat în comerțul kazah-rus.
În 2013, este un căsătorit cu Alima Boranbayeva, al cărei tată, Kairat Boranbayev, este un om important pentru afaceri și președintele unuia dintre cele mai mai reușite cluburi de fotbal din Kazahstan.

Rapperul american Kanye West a fost la nunta lor și ar fi încasat un onorariu uriaș, de mai multe milioane de dolari.

Citeste si: Ministrul rus al Economiei, infectat cu COVID-19

Deși familia Nazarbayev este protejată de legile însoțite de menirea să descurajeze indiscreția jurnaliștilor, mai multe secrere au ieșit totuși la lumină. Părinții săi au fost forțați de bunicul său să se divorțeze, iar tatăl său a murit ulterior în circumstanțe misterioase.


În urmă cu șase luni, se presupune că Aisultan a scris o postare pe pagina sa de Facebook în care aducea grave acuzații familiei sale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si