Close sidebar
Close sidebar

A fost dezvăluită cauza morții Nicolei Bulley. Ce a pățit mămica dispărută când își plimba câinele pe malul unui râu

Nicola Bulley, mămica de 45 de ani dispărută în luna ianuarie în timp ce ieșise să își plimbe cățelul pe malul unui râu din Anglia, a pus pe jar autoritățile britanice timp de mai multe săpătmâni. Ulterior, corpul fără viață al femeii a fost descoperit în albia River Wyre, iar acum au fost făcute publice concluziile autopsiei..

Sorin Negru,

Nicola Bulley - a fost dezvăluită cauza morții

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nicola Bulley era încă în viață când a căzut în râul Wyre din Lancashire și nu băuse înainte de moartea ei, au dezvăluit luni anchetatorii, potrivit Sky News.

Citește și: Poliția a descoperit un cadavru în râul unde era căutată Nicola Bulley, mămica dispărută în timp ce își plimba cățelul

Trupul Nicolei Bulley,  mămica a două fetițe, fost găsit în cele din urmă în apă, la mai bine de trei săptămâni după dispariție.

Conform sursei citate, nu există dovezi că Nicola Bulley a fost rănită înainte de a se îneca în râul Wyre, a spus un patolog al Ministerului de Interne de la Londra.

Citește și: Adevărul despre Nicola Bulley, mămica dispărută când își plimba câinele, dezvăluit de poliție. "A fost umilită"

Dr Alison Armour, depunând mărturie în cadrul unei anchete la County Hall din Preston, a spus că lichidul apos și fragmentele de murdărie găsite în corpul Nicolei Bulley sunt „trăsături tipice pe care le vedem în cazurile de înec”.

Nicola Bulley- a fost dezvăluită cauza morții

[Sursa foto: Instagram]

Nicola Bulley- care a fost cauza morții?

Nicola Bulley a murit ca urmare a înecului și era în viață când a căzut în apă, a dezvăluit ancheta în cazul care a ținut prima pagină a presei luni de zile.

Femeia de 45 de ani a dispărut fără urmă pe 27 ianuarie 2023, în St Michael's on Wyre din Lancashire, fapt care a determinat o căutare majoră.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: Cadavrul mămicii dispărute Nicola Bulley a fost găsit de un "clarvăzător". "Am decis să folosim acest simț paranormal"

A durat mai mult de trei săptămâni până când trupul ei a fost găsit în râul Wyre- la mai mult de un kilometru de locul unde a fost văzută ultima dată.

Patologul Alison Armour a spus luni că „nu există nicio dovadă” că femeia a fost rănită de cineva. Medicul a mai spus că doamna Bulley nu băuse înainte de moartea ei, conform BBC News

Ultimul mesaj trimis de Nicola Bulley înainte să dispară

Femeia de 45 de ani a fost văzută ultima dată plimbându-și câinele pe malul râului Wyre, Lancashire, vineri, 27 ianuarie.

Telefonul ei se afla pe o bancă lângă râu, acolo unde o aștepta și cățelul spaniel. Potrivit ultimelor informații din anchetă, mobilul Nicolei Bulley era încă conectat la un apel Microsoft Teams care se terminase la ora 9.30.

Cu doar o jumătate de oră mai devreme, mama a doi copii trimisese un mesaj unui prieten pentru stabili cu el o ieșire la un loc de joacă cu copii.

Ea a trimis mesajul la ora 8.57 cu puțin timp înainte de a se conecta la întâlnirea de pe Teams.

Poliția a recunoscut că există o „posibilitate” Nicola Bulley să fi părăsit zona pe o potecă neacoperită de camerele CCTV.

Ipoteza înecului în râu, respinsă inițial de experții criminaliști

Experții criminaliști s-au îndoit inițial că femeia ar fi căzut în râu. Potrivit unui polițist de top din Londra, Philip Flower, „nici faptele, nici dovezile” nu susțin teoria oficială a poliției din Lancashire.

Citește și:  Manuela ar putea ajunge în fața unui pluton de execuție pentru fapta comisă

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Nicola Bulley era o înotătoare bună”, a spus el. „Apa nu curgea rapid. Nu există urme de alunecare pe malul râului.” El a adăugat: „Și nu pare să existe nimic care să indice că ea și-ar fi putut lovi capul și ar fi devenit inconștientă”.

Ea își plimba spanielul Willow în momentul în care a dispărut, dar câinele a fost găsit „uscat”, sugerând că nu a intrat în râu nici înainte, nici după ce proprietarul său a dispărut.

Banca unde a fost găsit telefonul femeii dispărute

Un expert criminalist citat de BBC a semnalat, de asemenea, că i „se pare ciudat” că nu s-au auzit țipete la fața locului, în ciuda faptului că poliția a vorbit cu un număr de martori.

De asemenea, nu au rămas urme la fața locului care ar fi putut oferi indicii despre ceea ce s-a întâmplat.

Nicola Bulley, cauza morții

[Sursa foto: Instagram]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI