Se intampla in urma cu 6 ani, dar pentru Diana trairile sunt inca vii. Fosta gimnasta a marturisit in emisiunea Exatlon că la Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra, ar fi fost dată la o parte în favoarea Larisei Iordache.

Desi marturisirile Dianei au facut valuri in lumea sportului, Nicolae Forminte, antrenorul lotului national de gimnastica sustine  ca acest caz nu ar fi  deloc unul izolat.

"Ce pot sa spune este ca practica de a se opta pentru o gimnasta sau alta este nu doar specifica Romaniei, sunt foarte multe natiuni care opteaza pentru asa ceva. Cand reprezinti  Romania la o competitie nu are importanta numele persoanei care o face ci  rezultatul aceslei persoane.Pentru romania in primul rand si dupa aia pentru ea", a declarat Nicolae Forminte.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Mai mult decat atat antrenorul lotului national sustine ca sacrifiul platit de Diana Bulimar a fost facut de fapt in favoarea tarii. Caci in final.... sunt  importante medaliile si nu victoriile personale.

Cu toate acestea, Diana  Bulimar nu a fost singura care a a fost nevoita sa accepte decizia dura a antrenorilor Belu si Bitang. Larisa Iordache, cea care i-a luat  locul in finala ,ne-a vorbit in exclusivitate despre momentele grele prin care a fost nevoia sa treaca.

Ultimul lucru pe care si l-ar fi dorit era sa-i ia sansa prietenei sale.

"Eu nu stiu cum s-a simtit Diana la Jocurile Olimpice,  eu nu stiu cum se simte ca face discutie pe tema asta in acest momente", a mai spus Forminte.

Aseara, Diana a mai primit o lovitura. Desi Faimosii nu se asteptau la asta, "Gogo" asa cum o alinta ei  a fost eliminata de la Exatlon si urmeaza sa se intoarca acasa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si