Close sidebar
Close sidebar

Nicolae Vacaroiu si-a facut echipa de fotbal. Fostul premier al Romaniei si-a transformat pasiunea in business

Desi a ajuns la 73 de ani si inca ocupa o functie importanta in Stat, fiind si in prezent presedinte al Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu sfideaza varsta din buletin si activitatiile normale unui septagenar.

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pasionat de sportul cu balonul rotund, Nicole Vacaroiu si-a facut propria echipa de fotbal. Ca orice echipa care se respecta, aceasta are si lot si antrenor, iar jucatorii sai sunt selectati exclusiv din “pepiniera” Curtii de Conturi, angajati ai acestei institutii, majoritatea trecuti bine de prima tinerete.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Acest lucru il va scuti pe viitor pe “seful” noii echipe de fotbal de emotiile si grijile de care se lovesc toti patronii de cluburi de fotbal in perioada trasferurilor.

Pana in prezent, numele echipei nu a fost facut public.
Pe site-ul institutiei a aparut informatia cu lasarea echipei si a fost publicata prima fotografie cu jucatorii imbracati in echipamentul lor de club. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI