Pare mereu vesela, dar Nicoleta Voica ascunde o mare drama. Toti cei trei soti, pe care i-a iubit nespus, au inselat-o si i-au provocat o suferinta imensa.

In cadrul emisiunii WOWBIZ, artista a povestit amanunte nestiute din timpul celor trei mariaje ale sale,

care s-au incheiat din cauza infidelitatilor celor 3 barbati.
Cantareata a povestit cum, din cauza celui de-al doilea sot, nu a putut participa la inmormnatarea fratelui ei.

"Am suferit foarte mult. In acea perioada a murit un frate de-al meu. N-am mai ajuns cu proteza fratelui meu ca a murit. Nu am mai ajuns din cauza soacrei care mi-a ascuns greencard-ul",  a declarat Nicoleta Voica. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cel de-al treilea sot a calcat stramb in repetate randuri, dar artista i-a iertat multe. Ea a povestit ca l-a plimbat in America si l-a invatat multe lucruri, iar, ca drept multumire, barbatul a inselat-o cu o studenta care avea „ papucii tociti”.

"Am cunoscut un barbat frumos, toata viata lui a fost colectionar de… iubiri. Imi facea o curte… Ne-am casatorit şi a fost foarte sincer la inceput: <<Scumpo, niciodata nu am fost cu o singura femeie, am fost cu doua, trei.

Cu tine vreau sa fiu altfel>>. Pe oriunde mergeam erau situatii penibile. Am suportat una, doua, trei, patru, cinci. Am sunat-o pe una, o studenta. L-am sunat şi pe el, i-am chemat la restaurant pe amandoi. Papucii ei erau tociti, imi venea sa plang. Ne-am impacat iar, am iertat ce n-a iertat nimeni in lumea asta",  a mai spus indragita cantareata. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si