Close sidebar
Close sidebar

Nicos de la "Puterea Dragostei", luat în brațe și sărutat. "Mi-era dor de tine!" Un nou cuplu în show?

Nicos de la "Puterea Dragostei" a avut parte de o mare surpriză în cadrul show-ului de la KanalD. Concurentul care s-a ținut departe de orice relație până acum a fost luat în brațe și sărutat de o fată,o apariție-surpriză în casa de la Puterea Dragostei.

Razvan Ilie,

De când a revenit în casă, Nicos nu s-a apropiat de nicio fată.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nicos și Meda au fost singuri în Camera Roșie, iar fosta parteneră a concurentului i-a mărturisit din start: "Mi-a fost dor de tine. Vreau să vorbim".

De când a revenit în casă, Nicos nu s-a apropiat de nicio fată. Cea cu care a încercat să formeze un cuplu în trecut, Aya, nu pare să mai fie printre preferatele sale, iar acum șansele ca Nicos să fie într-un cuplu sunt mai mari odată cu prezența Medei în casă.

Citeste si: Mona și Cristian Jitaru vor să se întoarcă în casa „Puterea Dragostei” deși formează un cuplu?! Motivul uluitor

Telespectatorii cred că ar putea reînvia dragostea între Nicos și Meda, fosta lui parteneră. Meda trebuie să se adapteze în concurs, chiar dacă fetele au primit-o cu brațele deschise în casa de la Puterea Dragostei.

Înainte de show-ul de la KanalD, Nicos era cântăreț de muzică rap și susține că în trecut a avut 130 de kg. Nicos a fost extrem de transparent încă de la venirea în casa iubirii, mărturisind faptul că a avut o copilărie grea și că a fost dat de mama sa la un cămin pentru copii, ulterior tatăl concurentului i-a fost

sprijin și l-a ajutat până când acesta a putut să-și desfacă singur aripile.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Romeo de la „Puterea Dragostei” trece prin clipe cumplite: „Fac apel la bunătatea voastră!”

Nicos, la cuțite cu un alt concurent din casa „Puterea Dragostei” 

Nicos și Cristi Marinescu de la „Puterea Dragostei” au creat în decembrie 2020 un scandal de proporții în casa iubirii de la Kanal D. Nicos de la „Puterea Dragostei” s-a reîntors în cadrul emisiunii, iar rivalitățile s-au activat din nou.

Citeste si: Ce planuri are Andy Adetu de la „Puterea Dragostei” pentru 2021?! Nimeni nu se aștepta la asta

Vechile tensiuni dintre Cristi Marinescu și Nicos de la „Puterea Dragostei” s-au reaprins.
„Când mă uit la el nu pot să mi-l imaginez în picioare, doar stând în picioare. Stau la 2 metri că ai Covid! Nici eu n-am pică pe tine, dar ești un personaj amuzant pentru mine. Pintea.” a transmis Nicos de la „Puterea Dragostei”.

Cristi Marinescu a replicat și el: „Eu stau în genunchi, tu stai pe vine. N-am treabă să dau mâna cu tine.”

Nicos de la „Puterea Dragostei” are o pasiune pentru muzică

Cu ce se ocupa Nicos de la „Puterea Dragostei” înainte de emisiune

Nicos Dumitrescu pe numele real Nicolas Dumitrescu are 23 de ani. Tânărul spune că viața este un film, iar el este propriul regizor și susține că a venit să își găsească subtitrarea în cadrul emisiunii. El consideră că este foarte puternică concurența, își asigură adversarii că el este de zece ori mai pregătit și mai motivat decât ei.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Concurentul emisiunii „Puterea Dragostei” spune că nu caută perfecțiunea și că este de părere că viața e foarte frumoasă, însă devine și mai frumoasă când o împarte cu cineva. Speră să găsească aici acea fată cu care să-și împartă viața. 

Nico a avut o copilărie grea, a fost dat la cămin de către mama sa.  Concurentul a povestit încă de la intrarea sa în emisiune că mama l-a părăsit când era mic și a fost crescut doar de tatăl său, de care este foarte apropiat.

Nicos de la „Puterea Dragostei” are o pasiune pentru muzică. Una din piesele sale a fost dedicată chiar tatălui său, iar în versuri, actualul concurent de la Puterea Dragostei își spune povestea de viață. „Tată, îți mulțumesc că ai fost lângă mine”, spune tânărul. În videoclip apare, alături de Nicos și tatăl său.

Nicos a declarat că fost căsătorit timp de trei ani. Tânărul este cântăreț de muzică rap și susține că în trecut a avut 130 de kg. Nicos a fost extrem de transparent încă de la venirea în casa iubirii, mărturisind faptul că a avut o copilărie grea și că a fost dat de mama sa la un cămin pentru copii, ulterior tatăl concurentului i-a fost sprijin și l-a ajutat până când acesta a putut să-și desfacă singur aripile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI