Sorin Gadola, fiul omului de afaceri clujean stefan Gadola, un fost electrician ajuns om de afaceri cu o avere de 34-36 de milioane de euro, conform editiei din 2016 a Top 300 Capital „Cei mai bogati romani”, a devenit cunoscut in 2015, dupa terminarea primei editii Untold.

Faptul ca prima editie a festivalului a fost organizata de un ONG si mai ales faptul ca Primaria Cluj-Napoca a alocat 400.000

de euro pentru organizare a creat controverse uriase, inclusiv rapoarte ale Curtii de Conturi care concluzionau ca atat municipalitatea, cat si Consiliul Judetean au facut finantari nelegale (cazul se afla pe masa judecatorilor clujeni, deoarece autoritatile locale au contestat rapoartele, in aceeasi situatie aflandu-se, spre exemplu, si Festivalul International de Film Transilvania). 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sorin Gadola si-a inceput astfel marturisirea pe Facebook:

„De regula pe fb si-n viata, incerc sa ma cenzurez si sa deranjez cat mai putin, dar in acelasi timp incerc sa transmit un #mesaj in care eu cred. Asadar urmatoarea expunere de informatii, multe, are de a face mai mult cu experienta mea si nu are nimic de a face cu acuzatii sau atacuri la persoane ori situatii sau sisteme.

Este vorba despre experienta mea, fiecare alege sa creada sau nu, este vorba despre sanatate si nu in ultimul rand este vorba despre limitele pe care le-am atins in foarte multe incercari de a-mi rezolva sanatatea cu un buget considerabil. De circa acum 7-8 ani am inceput sa experimentez niste dureri in tot corpul. Un fel de dureri interne, adica nu se manifestau in exterior. La inceput erau suportabile.. dar dupa un timp au ajuns sa-mi afecteze viata intr-un mod destul de crunt.
Cum? Pai aceste dureri au inceput sa imi afecteze sistemul digestiv, absortia mineralelor si a vitaminelor, durerile s-au extins in ligamente, dureri de oase, dureri de colon, dureri de stomac, migrene (cu tot cu greturi si voma), mi-a fost afectata foarte tare energia si dupa cum ziceam, nu in ultimul rand personalitatea.. viata”, a aratat Gadola.  

Citeste continuarea pe Adevarul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si