Close sidebar
Close sidebar

Nimeni nu vrea sa cumpere aceasta casa din Vrancea! Localnicii spun ca e un blestem la mijloc - Ce s-a intamplat cu fiecare propietar care a locuit aici

De zeci de ani, o vila dintr-o comuna vranceana nu-si gaseste cumparator, pe motiv ca ar fi blestemata. Localnicii spun ca fostii proprietari au murit, rand pe rand, in chinuri groaznice. Unii si-au luat viata, altii au fost rapusi de boli. Cum arata casa si ce parere au agentii imobiliari, aflati in materialul urmator.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

-Eu am auzit, cati clienti au venit s-o cumpere, toti au fugit de ea, au zis ca e bantuita. De cati ani a disparut vechiul proprietar, noul proprietar n-a putut sa vanda deci e o problema.

Casa din Urechesti, despre care se spune ca e bantuita, nu mai este locuita de aproape 30 de ani. Mai toti cei care au stat aici  au murit in conditii ciudate, iar zvonul ca in interior ar fi suflete nelinistite s-a imprastiat imediat. Poate de aceea cladirea veche nu si-a gasit nici pana acum un proprietar care s-o renoveze si sa locuiasca in ea.

- E ciudat ca de atatia ani nu sta nimeni in ea. Nu se vinde. Probabil ca se aude. E zvonul asta si...  
-Dumneavoastra ati cumpara o astfel de casa? Nu. De ce? Tot din cauza zvonurilor si stiu cum a murit el.

Citeste si: Data la care urmează să fie virați banii pentru bursele elevilor aferente lunilor septembrie şi octombrie: Banii vor fi virați direct pe carduri- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: A apărut roboțelul care merge la școală și „ridică mâna” în locul copiilor bolnavi care lipsesc de la ore. Cât costă închirierea lui- antena3.ro

- Vezi Doamne ca toti cei care au stat aici au murit blestemati, in sfarsit. Cati au stat aici si au murit? Pai a fost proprietara. A murit? Da. Cel care a luat a murit, l-a gasit mort in casa.

Geamurile sparte si panzele de paianjen care s-au asternut pe casa cu doua etaje o scufunda si mai tare in mister. Unii localnici sunt ingroziti si spun ca locuinta emana o energie negativa.

- Ziua ma duc, zic Tatal nostru, stiu ca Dumnezeu e aproape de mine. Dar noaptea ati avea curaj? Nu.

Povestea casei blestemate nu provoaca, insa, fiori tuturor. Unii sateni sunt convinsi ca totul e o nascocire. Vila cu etaj si mansarda, situatia in centrul orasului nu s-ar fi vandut- zic ei, din cauza gradinii mult prea mici.

- S-a auzit ca asta a murit, ca se aud zgomote, dar eu nu cred asa ceva. 

Dar totusi, de peste 30 de ani nu se vinde. Dar cine sa o ia daca sunt 2 metri.

-A fost facuta, castigata la carti, atata, nu ca e bantuita.  De cati ani e facuta?   Intre razboaie a fost facuta.

Marius Coman, proprietar agentie imobiliara: Aspectele astea cu bantuitul sunt foarte rare la noi. Orice este de vanzare si orice isi are cumparatorul daca are pretul potrivit, asta cu 30 de ani mi se pare ceva.... ar trebui sa se inscrie la Guiness Book. Singurul lucru care il indeparteaza pe cumparator este vecinatatea cimitirului, vederea, panorama pe care o are el sau blocul la intrare.

De actualul proprietar al casei, niciun vecin nu mai stie nimic. Reporterii Kanal D au incercat sa dea de el, dar nu a putut fi contactat nici macar telefonic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI