Acestia au descoperit si una dintre firmele care ii faceau lui Secureanu filmele promotionale, pe banii spitalului, si publica si o factura care arata ca Noventis, care avea monopol pentru materialele sanitare de la Malaxa, i-a achitat lui Secureanu petrecerea pentru ziua de nastere a fiului sau.

Potrivit tolo.ro, incepand din 2012 Florin Secureanu a participat la mai multe festivitati ale asociatiei ”Mihai Eminescu”, condusa de Laura Hant, fosta sefa a PSD Austria, managerul de la Malaxa fiind prieten cu Laura Hant si cu sotul acesteia, ambii oameni de afaceri in constructii.

In 2014, la Viena a fost inaugurat un bust al lui Mihai Eminescu, iar numele lui Florin Secureanu apare pe soclul statuii, pe una dintre laturi, pe cealalta latura fiind numele familiei Hant. ”Omagiu adus poetului a carui opera invinge timpul. Prof. univ. Dr. Florin Adrian SECUREANU, Presedinte al fundatiei Marele Priorat Roman Autonom al Ordinului Suveran al Sfantului Ioan de Ierusalim”- scria pe soclul statuii, la inaugurarea acesteia.

Citeste si:"Managerul demis al spitalului Malaxa fusese premiat pentru management de inalta calitate! Florin Secureanu primise la Frankfurt o distinctie pentru "excelenta" de categoria "Diamant"!

Contactata de jurnalistii de la Gazeta Sporturilor, Laura Hant a spus ca numele managerului de la Malaxa a fost inscrustat pe soclul statuii pentru ca acesta a promis ca va face o donatie importanta pentru asociatie, dar care nu s-a concretizat.

" Noi suntem o asociatie serioasa si am decis sa-i scoatem numele. I-am scos numele de pe soclu. Acum este inscriptionat numele Veronicai Miclea", a explicat Laura Hant, precizand ca numele lui Secureanu a fost inlocuit "in toamna".

Unul dintre evenimele asociatiei la care Secureanu a participat, alaturi de iubita sa, a fost in luna iunie, la Palatul Schonbrunn din Viena, relateaza News.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pe lista de plati a Spitalului Malaxa sunt mai multe firme care s-au ocupat de imaginea managerului Florin Secureanu, Grupul de Arte SRL, cu sediul in Bucuresti, fiind una dintre acestea si incasand de la spital 46.714 de lei. ”El si-a conceput mai multe filme pe bani publici”, spun surse din spital. "Ni s-au solicitat o serie de productii pe parcursul renovarii Spitalului Malaxa. S-au facut respectivele filmari. Pe urma ni s-a solicitat o alta filmare cand s-a supraetajat spitalul.(...) Totul a fost inclus intr-un film de genul cum s-a schimbat pe parcurs spitalul. S-a facut un film de sinteza, inclusiv cu dotarile de ultima generatie ale spitalului”, sustine Elena Murarescu, reprezentanta firmei. De fapt, imaginile au devenit filme omagiale ale managerului Florin Secureanu, fiind postate pe internet si prezentate la diverse gale, precum cea din Austria.

De asemenea, Gazeta prezinta o factura de 3.144 de lei de la SC Megazone Concept SRL, un loc unde se organizeaza petreceri, achitata de SC Noventis. Factura reprezinta plata pentru petrecerea care a avut loc in 16 iunie 2016 pentru baiatul cel mic al managerului Secureanu. Noventis este cel mai mari furnizor al spitalului, cu 12.136.000 de lei incasati de la Malaxa.

Vineri, jurnalistii de la GSP au scris ca fostul manager de la Spitalul Malaxa, care locuieste intr-un apartament RAPPS din centrul Bucurestiului, isi construieste o vila cu doua etaje langa Lacul Floreasca, decontand prin spital

banii pentru amenajari.

Citeste si: Florin Secureanu si-a construit o casa mov din banii spitalului Malaxa pe care l-a condus 9 ani

Jurnalistii scriu ca in 2 aprilie Secureanu a adus la contabilitatea spitalului o factura in valoare de 14.313 lei de la magazinul Leroy Merlin, de unde a achizitionat pentru vila sa in constructie mai multe materiale, intre care caramida sticla, polistiren expandat, manusi de protectie.

"Managerul ne dadea facturile de la Leroy Merlin si Bricostore cu materiale pentru casa, ca sa le bagam in contabilitate", povestesc sursele.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Ne-am trezit cu facturi de pal pe Malaxa. Dar palul nu exista in spital, ci in casa lui din Floreasca! I-am spus, dar s-a enervat si ne-a zis sa nu mai discutam", spune unul dintre angajati.

De asemenea, firma Lazar Instalcon SRL a facturat 13.900 de lei pentru o revizie la gaze pentru spital, insa lucrarile erau pentru instalatia de gase din vila managerului Secureanu.

Florin Secureanu a fost demis, marti, de primarul Capitalei, dupa ce Gazeta Sporturilor a relatat ca acesta scoate bani din bugetul unitatii medicale in baza unor facturi fictive emise catre o firma din Iasi care este dizolvata din vara anului trecut, decontand inclusiv inmormantari ale rudelor unor cunostinte din Primarie. Managerul Secureanu i-a cumparat iubitei sale, alintata "Vrabi", bijuterii in valoare de 9.000 de euro achitate in baza unui contract pentru curatarea instrumentarului de la Sectia Ginecologie. Gazeta Sporturilor a prezentat si inregistrari audio din care reiese ca Secureanu, care conduce spitalul din mai 2007, ii injura si ameninta pe angajatii care sunt practic fortati sa tina o contabilitate dubla.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si