Close sidebar
Close sidebar

Noi detalii despre nunta regala a Principelui Nicolae cu Ana Maria Binder. Preotul a confirmat ca se vor casatori in Romania

Bat clopote de nunta la Casa Regala a Romaniei. Fostul principe Nicolae, nepotul regelui Mihai, s-a casatorit civil si acum face planuri pentru cununia religioasa. Marele eveniment ar urma sa aiba loc in Romania, peste doar cateva luni, si... ar putea aduce linistea printre urmasii Regelui Mihai.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In vara anului trecut,  cand se afla in vacanta in  Marea Britanie, Nicolae, nepotul Regelui Mihai a cerut-o in casatorie pe iubita lui, Alina-Maria Binder. Inelul de logodna ales pentru viitoarea mireasa este batut in safire si diamante si are inscriptionat numele celor doi, dar si data cand a cerut-o in casatorie.

Acum, nepotul Regelui Mihai, are planuri mari. Vrea sa se mute in Romania si sa isi faca un viitor in tara de suflet a bunicului sau.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

"Gandul va fi familia mea noua si viitorul. Ne invitati la nunta? O sa aflati tot despre asta in curand. Reporter: Ne-am dori  sa fie in Romania. Stiu, revin in Romania sa locuiesc aici. Curand? Va fi in curand! Atat."

Fostul principe a privit mereu cu admiratie casnicia bunicilor, asa ca duhovnicul sau l-a indemnat sa isi duca iubita cat mai repede in fata altarului.

Nicolae State- Burlusi, parinte: Eu i-am sfatuit sa isi faca cununia cat mai repede, sa le binecuvanteze Dumnezeu cununia lor.  Am discutat, pret de o jumatate de ora cu el. Este casatorit cu acea fata minunata, dupa parerea mea, isteata foc. Nu e prima data cand stau de vorba cu ea si se vor cununa si religios anul aceasta. In Romania? Da.  

Casa Regala a transmis, anul trecut, ca Regele Mihai si-a dat acordul pentru aceasta casatorie.  Acum, o singura intrebare este pe buzele tuturor: va primi Nicolae Medfort-Mills inapoi titlul de principe?

Radu Enache, avocat:  Ce mi-a spus Nicolae este ca nu mai doreste sa mai faca nici el, nici eu, nici o declaratie presei timp de inca trei luni. Asta pentru ca nici cei din Familia Regala nu vor sa aiba aparitii publice trei luni si el a imbratisat aceasta idee a celor din Familia Regala.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI