Loredana este criminala de la Mangalia, cea care și-a ucis cu sânge rece prietena din copilărie, pe Alina. Cele două fete se aflau la mare pentru a munci, dar într-un exces de furie, Loredana și-a înjunghiat prietena și a lăsat-o să moară.

Astăzi, Loredana va trece printr-o expertiză medico-legală și o expertiză psihiatrică.

"S-au agresat reciproc, s-au bătut"

În urma crimei șocante pe care a săvârșit-o, Loredana, în vârstă de doar 18 ani, va fi supusă mai multor expertize pentru a i se putea contura profilul psihiatric, dar și pentru a ajuta autoritățile să stabilească cu exactitate ultimele momente din viața victimei criminalei. Totodată se vor stabili condițiile în care Loredana va fi judecată pentru fapta pe care a comis-o.

Loredana va trece astăzi printr-o expertiză medico-legală. Expertiza medico-legală se va realiza pentru rănile de pe trupul suspectei, care provin din lupta cu victima. După ce ar fi fost înjunghiată, Alina s-ar fi luptat cu Loredana pentru viața ei, provocându-i acesteia mai multe zgârieturi pe corp.

Loredana, în vârstă de doar 18 ani, va fi supusă mai multor expertize

Loredana, în vârstă de doar 18 ani, va fi supusă mai multor expertize

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

"Inculpata a fost examinată medico-legal din punct de vedere fizic, pentru a stabili dacă leziunile pe care le deține pe corp, mai exact pe mâini, pe față, pe spate sunt ca urmare a agresiunii reciproce cu victima după ce a înjunghiat-o"

A agresat-o victima?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După ce a înjunghiat victima, s-au agresat reciproc, s-au bătut, mai exact, până când victima și-a dat viața", a declarat avocatul IML.

După expertiza medico-legală, Loredana va fi supusă expertizei psihice. În urma expertizei psihice se va realiza dacă criminala a avut sau nu a avut discernământ în momentul în care a decis să își omoare prietena.

"Urmează să se efectueze o expertiză psihiatrică ca să ateste dacă inculpata la momentul săvârșirii faptei avea suficient discernământ sau dacă avea vreo afecțiune pre-existentă care să fi impulsionat și să fi condus la săvârșirea unei asemenea fapte, de o gravitate deosebită", a continuat avocatul IML.

Citește și: Noi detalii în cazul crimei de la Mangalia. Psihologii au terminat raportul pentru Loredana, fata care și-a ucis cea mai bună prietenă

După ce ar fi fost înjunghiată, Alina s-ar fi luptat cu Loredana pentru viața ei, provocându-i acesteia mai multe zgârieturi pe corp.

După ce ar fi fost înjunghiată, Alina s-ar fi luptat cu Loredana pentru viața ei, provocându-i acesteia mai multe zgârieturi pe corp.

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Și-a ucis cu sânge rece prietena din copilărie

Loredana și Alina erau prietene din copilărie, fiind mereu una lângă cealaltă. În această vară, cele două fete, în vârstă de 18 ani, au mers la Saturn pentru a munci pe perioada sezonului estival ca să strângă bani.

O ceartă a stricat, în schimb, prietenia dintre cele două fete. În urma unui conflict pe motivul că Alina voia să se întoarcă acasă de la muncă, Loredana a decis să o omoare.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Loredana și-a înjunghiat prietena din copilărie și a lăsat-o să se stingă din viață, în timp ce o privea. După ce a omorât-o, Loredana i-a băgat trupul într-un troler și l-a lăsat într-un parc din Mangalia, sub o bancă.

Deși la început nu a avut intenția de a recunoaște teribila faptă pe care a săvârșit-o, Loredana a recunoscut că și-a ucis prietena, într-un moment de furie.

Criminala din Mangalia și-a recunoscut fapta, menționând că a văzut în filme că dacă recunoști fapta săvârșită, primești o sentință mai mică.

Autoritățile au declarat că există posibilitatea ca Loredana să petreacă cel puțin 20 de ani în spatele gratiilor.

Citește și: EXCLUSIV- Crima de la Mangalia. Psiholog: ”Un astfel de act a fost comis la o explozie a unei furii spontane din cauza unui trigger pe care l-a primit persoana respectivă”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si