Aceasta este concluzia la care au ajuns medicii în cazul şoferiţei care a ucis luna trecută patru muncitori la Iaşi. Femeia avea discernământ în momentul producerii accidentului. Oamenii legii au solicitat o expertiză psihiatrică pentru a afla acest detaliu.

La scurt timp după ce a produs accidentul în care patru oameni s-au stins din viață, tânăra a mers la mall şi apoi a fost găsită de oamenii legii la o terasă.

Procurorii din Iași au declarat că au rezultatele preliminare ale expertizei medico-legale în cazul șoferiței care a ucis patru muncitori de la Citadin.

Citeste si: VIDEO- Noi detalii despre șoferița care a ucis patru muncitori din Iași. Ar fi fost condamnată în trecut

"În urma expertizării medico-legale psihiatrice a inculpatei, comisia medico-legală a stabilit faptul că inculpata a săvârșit fapta cu discernământ", a precizat procuroroul Dragoş Bordeianu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Șoferița se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

Tânăra din Iași s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice şi a intrat cu o viteză de peste 100 de km pe oră într-un grup de muncitori.

Cum a ucis femeia 4 muncitori? Filmul tragediei din Iași

Incidentul tragic a avut loc în noaptea de 16 spre 17 iunie, pe bulevardul Păcurari din municipiul Iași.

Patru dintre cei şapte muncitori s-au stins din viață în urma accidentului. Dintre cei trei supraviețuitori, doi au fost externați, iar unul este în continuare sub tratament, la spitalul Floreasca din Capitală.

Citeste si: Adina este femeia care a accidentat mortal cei patru muncitori din Iași. Femeia de 39 de ani a băut înainte de a se urca la volan

Muncitorii lucrau și de mai bine de 15 ani in companie. Pe majoritatea dintre ei îi așteptau acasă soțiile și copii. Soția inginerului care s-a stins din viață în urma accidentului susține că va lupta ca șoferița să răspundă pentru cumplita tragedie.

Pe de altă parte, rudele celor muncitori de la societatea Citadin, care au murit, cred că nu se va face dreptate și că șoferița va scapă cu pedeapsa mică, eventual cu o internare la Spitalul de la Grajduri județul Iași.

Ca o premoniție în noaptea de dinaintea tragediei, un tramvai a lovit tot acea mașina cu care aceiași muncitori erau în Iași în zona din aproprierea gării pentru a efectua lucrări. În urma incidentului, muncitori au scapăt că prin urechile acului aflându-se pe trotuar.

Citeste si: VIDEO| Adina, șoferița din Iași care a omorât patru oameni, a fost arestată. Ea se afla la o terasă

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si