Close sidebar
Close sidebar

Noi detalii în cazul uciderii lui Adrian Kreiner. Cineva le-ar fi dat hoților pontul cum să jefuiască casa afaceristului

Un suspect a vorbit pentru prima dată de existența unui pont, în cazul uciderii lui Adrian Kreiner. Cei trei indivizi i-ar fi studiat din timp viața omului de afaceri.

Stefania Pavel,

Anchetatorii iau în calcul un atac la pont, în cazul lui Adrian Kreiner.

[Sursa foto: Colaj Antena 3 CNN & Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner. Unul dintre suspecți a explicat cum a fost posibil jaful, dar și uciderea afaceristului.

Liderul celor trei indivizi încă nu a fost prins

Acesta ar fi vorbit despre existența unui pont în ceea ce privește întregul plan, informează Antena 3 CNN. Așadar, se pare că cei trei bărbați călătoreau la Sibiu în legătură cu un pont. Ei ar fi știut de dinainte ce avere deținea Adrian Kreiner în casa lui, respectiv ceasuri, bijuterii și bani.

Indivizii ar fi știu inclusiv că în locuința afaceristului, care locuia chiar în apropiere de casa președintelui Klaus Iohannis ar fi existat niște stick-uri importante cu niște parole care au legătură cu criptomonedele. 

Se cunoștea faptul că Adrian Kreiner avea ceva cunoștințe în acest domeniu al monedelor virtuale. Inclusiv anchetatorii cred că în acest caz complicat este vorba despre un pont, deoarece în seara jafului au dispărut doar câteva ceasuri, miză mult prea mică. 

În continuare se fac demersuri și pentru aducerea în țară a celui de-a doilea suspect în acest caz. Cristian Minae e încarcerat în Irlanda de Nord și ar urma ca până la finalul acestei luni să fie adus în România. Despre liderul celor trei suspecți, Costinel Cosmin Zuleam se știe că s-ar ascunde în Asia. Bărbatul din județul Dolj ar fi trecut și prin Bali, acolo unde ar avea mai mulți prieteni.

El este unul dintre principalii suspecți în cazul lui Adrian Kreiner.

[Sursa foto: Poliția Română]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: Fostul ei iubit a murit și i-a lăsat 700.000 de dolari prin testament, deși soția lui era însărcinată. Scandal monstru

Anchetatorii bănuiesc că o rudă a afaceristului a oferit detalii despre viața acestuia

Între timp, Laurențiu Ghiță, în vârstă de 35 de ani a făcut contestație la măsura arestului preventiv, care se va judeca la Curtea de Apel Alba. 

Anchetatorii bănuiesc că o cunoștință a lui Adrian Kreiner ar fi oferit pontul hoților. Chiar și așa ei ar fi studiat cu câteva zile înainte mișcările din jurul locuinței afaceristului din Sibiu. 

Cineva ar fi oferit ponturi hoților care l-au omorât pe Adrian Kreiner.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: Cine era adolescentul român, împușcat mortal la Roma? Alexandru era un elev eminent și a încetat din viață de ziua mamei sale: ”L-au ucis fără motiv”

De amintit faptul că Adrian Kreiner a fost jefuit și bătut cu bestialitate pe data de 6 noiembrie. La o zi distanță, acesta a decedat la spital. În seara jafului, în casă se mai aflau soția și fiica omului de afaceri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI