Close sidebar
Close sidebar

Noi imagini cu ursul impuscat la Sibiu. O femeie a dat nas in nas cu el la iesirea dintr-o banca

Ursul impuscat, miercuri, la Sibiu, a starnit un val de controverse. Zeci de oameni au iesit seara trecuta pentru a protesta fata de modul in care autoritatile au gestionat situatia. In acelasi timp, o noua inregistrare arata ca o femeie era la un pas de a da nas in nas cu animalul la iesirea dintr-o banca.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ursul s-a plimbat mai mult ere pe strazile din Sibiu, fara ca autoritatile sa faca nimic. Pe inregistrarea publicata de Digi24 se vede cum femeia incearca sa iasa din banca, moment in care a vazut ursul. Atunci a blocat usa pe interior, iar animalul pare ca vrea sa ajunga la ea. In cele din urma, ursul se indeparteaza, insa dupa cateva minute, revine si incearca sa intre in banca.

Cu ajutorul acestor imagini autoritatile ar putea stabili traseul parcurs de animal, dar si cat de periculos este. Si alti sibieni spun ca s-au intalnit cu ursul, in apropierea unui parc.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI