Close sidebar
Close sidebar

Noi imagini de la cea mai ciudata nunta din Romania. Ce au facut nuntasii de tot satul a ramas cu gura cascata

##VIDEO28052##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Ieri au aruncat cu tiglele de pe casa de-au crapat grecii de invidie, astazi joaca cea mai tare hora de pe ulita! Merita clar un premiu pentru cel mai original alai!

De pe acoperisul casei, nunta romaneasca iese pe ulita. Ca si vecinii ar vrea sa vada mireasa si s-o joace dupa datina. Iar obiceiuri ca in familia lor, nici ca mai intalnesti!

De jucatul gainii am mai auzit! Dar hora cocosului nu am mai intalnit-o. Impodobit cu doua baloane, oratania din batatura se muta de la un nuntas la altul pe ritmuri saltarete.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Si la capitolul machiaj, nuntasii nostri dau dovada de originalitate.Camuflati in praful de pe ulita petrecaretii s-au gandit ca ar arata mai bine si cu niste cenusa pe fata.

Nu ai cum sa o ratezi pe aceasta nuntasa. Are ochelari la ochi, balon in mana si hartie creponata la gat. Joaca in picioarele goale de se ridica praful de pe ulita pana la cer!

Una peste alta...traditiile de la aceasta nunta ne-au adus cu siguranta zambetul pe buze. Poate in curand spartul tiglei de pe casa va fi un nou trend si le vor urma si altii  exemplul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI