Boureanu i-a prins mana la usa politistului dupa ce acesta a inapoiat actele soferului masinii in care se afla fostul parlamentar. Desi imaginile vorbesc de la sine, Cristian Boureanu sustine ca el este adevarata victima in acest scandal. Ba mai mult ii acuza pe politisti ca l-ar fi agresat. Poate tocmai de aceea politia a facut publica filmarea facuta de oamenii legii.

Sa fim atenti la cateva momente cheie! Pana sa iasa din masina, Cristian Boureanu a mai ranit un alt om al legii, care incerca sa il calmeze!

"Domnul a incercat sa imi smulga telefonul"
 

Ulterior, cel agresat i s-a adresat fostului deputat spunandu-i: "Te scot eu frumos la stiri astazi!".

"Pentru injuraturi, o sa vezi tu acum cum iti facem dosar. Lasa ca ai sa vezi!", mai ameninta el, in timp ce Boureanu riposteaza spunand ca il va lasa fara pensie si ii reproseaza ca el ii vorbeste "cu dumneavoastra", iar politistul i se adreseaza cu "tu".

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Nici iubita nu scapa de furia politicianului. Iubita lui Cristian Boureanu incearca sa linisteasca spiritele. Dar pare ca primeste mai degraba o corectie din partea acestuia.

"Te rog stai aici! Ia uite cum o loveste pe fata!"

Urmeaza apoi imaginile care au starnit intregul scandal. "Filmeaza, Filmeaza! Filmeaza-l pe prost, nu?!"

De parca nu ar fi fost suficient fostul deputat incearca sa ii intimideze pe oamenii legii si nu ezita sa recurga la amenintari.

"Parerea mea e ca isi pierde pensia! Jur ca iti pierzi pensia!"

Dupa mai multe schimburii de replici, in care cei doi se anunta reciproc ca imaginile vor ajunge pe Facebook, politistul il avertizeaza din nou ca va merge la IML pentru a-si scoate certificat medical si ca lui Boureanu i se va intocmi dosar penal pentru ultraj si pentru vatamare corporala.

Politistul relateaza unui alt echpaj venit la fata locului cum Cristian Boureanu l-a injurat si i-a facut semne obscene dupa ce a inapoiat actele soferului masinii in care acesta se afla." E intr-o stare vadita de ebrietate, uita-te la el cum arata!", le precizeaza el colegilor.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

" Te linistesc eu mane dimneata, fara niciun fel de problema, ca acum nu procepi, ca esti baut". mai ameninta politistul, iar in scurt timp este lovit de Cristian Boureanu, ripostand la randul lui.

In aceeasi noapte, Cristian Boureanu a fost dus la Politie, ulterior, fiind solicitata o ambulanta, care l-a transportat la Spitalul Floreasca, de unde a fost externat vineri dupa-amiaza, cu un diagnostic de traumatism cranio-cerebral si fractura de sinus maxilar, conform unor surse medicale, diagnostic mentionat ulterior si de avocata acestuia.

Boureanu a fost arestat preventiv sambata, pentru 30 de zile, fiindu-i intocmit dosar penal pentru ultraj. Surse din Politie au declarat ca in timpul audierior el a invocat inclusiv amnezia.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si