La Judecatoria Constanta a avut loc, joi, un nou termen in dosarul gradinitei “Micul Regat”, cu acest prilej fiind audiate doua dintre educatoare.
Georgiana Vierescu a spus in fata instantei ca iubeste copiii, motiv pentru care s-a angajat la centrul respectiv. Ea a fost intrebata despre faptul ca pe una dintre inregistrari apare ca loveste unul dintre copii in partea dorsala, femeia recunoscand gestul, dar a precizat ca nu a dat cu violenta, iar pe copil nu l-a durut pentru ca dupa cateva secunde a inceput sa rada.

Georgiana Vierescu a mai afirmat ca a mai ridicat tonul la copii cateodata pentru a incerca sa-i linisteasca sau le-a cerut sa nu mai faca galagie, dar spune ca nu si-a pierdut niciodata cumpatul si nici nu a amenintat vreu copil.
“Nu cred ca am ce sa-mi reprosez. Niciun copil nu a fost ranit din cauza mea si nici nu a plans din cauza mea. Am facut tot ce mi s-a cerut la centrul educational, chiar si peste, chiar am pus suflet acolo”, a afirmat Georgiana Vierescu.

Ea a declarat ca niciun parinte nu ar fi spus ca este nemultumit de activitatea ei, nu a avut probleme cu niciun copil, iar cei mici o iubeau. Femeia a respins categoric acuzatiile potrivit carora le-ar fi dat vin sau cafea copiilor.

Cealalta femeie audiata, Cristina Alina Arma, a spus ca a lucrat la “Micul Regat” intre iunie 2012 si februarie 2014, ca ajutor de educator, la grupele mica si mijlocie si ca nu a avut niciun parinte nemultumit de activitatea sa.


Ea a explicat ca din cei cinci copii care sunt parti civile in dosar doar pe unul l-a avut in grjia, iar discutiile cu parintii acestuia se rezumau la intrebari daca acesta a mancat sau a dormit.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cristina Alina Arma a afirmat ca a avut o relatie buna cu acest copil, il legana pe picioare ca sa adoarma sau il tinea in brate la anumite activitati, iar acesta se atasase de ea. Mai mult, educatoarea a povestit ca mama copilului i-a multumit pentru progresele inregistrate de fiul sau.
“Nu am lovit niciun copil, am avut o relatie buna cu ei, ma iubeau. Nu am vazut comportament agresiv nici la colegele mele”, a spus Cristina Alina Arma.
Femeia a mentionat ca in acea perioada si copilul ei era tot la “Micul Regat” si daca ar fi fost probleme de orice fel nu l-ar mai fi lasat acolo. Cristiana Alina

Arma a precizat ca nu a tipat la copii, nu i-a injurat si ca in centrul educational cei mici nu primeau alcool sau cafea.
Judecatoria Constanta a stabilit urmatorul termen in acest dosar pentru 7 septembrie, cand vor fi audiate si celelalte trei educatoare.

Sase persoane de la gradinita privata "Micul Regat" din Constanta sunt judecate la Judecatoria Constanta pentru purtare abuziva, dupa ce i-ar fi agresat in mai multe randuri pe copii. Totul a iesit la iveala in urma cu doi ani, dupa ce un parinte a observat ca de cate ori se intorcea de la gradinita copilul sau era speriat si avea cosmaruri noaptea si a decis sa monteze intr-o jucarie un aparat de inregistrare.

Ulterior, chiar pe imaginile de pe camerele de supraveghere ale gradinitei private s-a putut observa cum copiii erau agresati de catre femeile care ar fi trebuit sa aiba grija de ei, fiind loviti, amenintati, iar unii parinti au reclamat ca celor mici li se dadea vin pentru a dormi la pranz.
In urma plangerilor primite, procurorii Parchetului Tribunalului Constanta au inceput cercetari in acest dosar, la finalizarea carora au decis trimiterea in instanta a directoarei de la "Micul Regat", Eliza Pufleanu, si a altor angajate ale gradinitei: Cristina Alina Arma, Georgiana Vierescu, Larissa Victoria Hercus, Irina Petre si Cristina Manolache. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Sursa: News.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si