Close sidebar
Close sidebar

Noi porțiuni de autostradă deschise circulației în România

Noi porțiuni de autostradă vor fi deschise circulației în România în următoarele trei luni. Este vorba de prima zonă din autostrada de pe Valea Oltului, Sibiu-Pitești, dar și de noi kilometri de pe Drumul Expres Craiova-Pitești.

Sorin Negru,

[Sursa foto: Facebook ]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat, joi 17 octombrie, că 15 km din Autostrada Sibiu-Piteşti şi 49,52 km din Drumul Expres Craiova-Piteşti vor fi deschişi circulaţiei până la finalul acestui an.

Citește și: Ultimii doi premieri ai României, război politic pe Facebook pe banii pierduți de la UE. "Somnifere electorale" vs. "Circul de-a Opoziția"

Ministrul Transporturilor a precizat că toţi cei aproximativ 65 km sunt finalizaţi înainte de termenul contractual.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Ce a declarat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu

Chiar înainte de alegerile parlamentare de la 1 decembrie 2024, vor fi dați în circulație primii 16 km din autostrada Sibiu-Pitești, zona de drum spre Curtea de Argeş, "urmând ca diferenţa să fie gata undeva în primăvară". 

”15 km din Autostrada Sibiu-Piteşti şi 49,52 km din Drumul Expres Craiova-Piteşti vor fi deschişi circulaţiei până la finalul acestui an! Toţi cei aproximativ 65 km sunt finalizaţi înainte de termenul contractual (2025).

Ne bazăm pe un ritm alert şi pe celelalte şantiere de infrastructură mare”, a transmis ministrul Transporturilor.

Noi porțiuni de autostradă deschise circulației în România

[Sursa foto: Facebook]

”În această toamnă, undeva în jurul datei de 1 decembrie, vom da în circulaţie cu aproape un an mai repede primii 16 km de autostradă spre Curtea de Argeş, urmând ca diferenţa să fie gata undeva în primăvară”, a declarat ministrul Transporturilor, el precizând că lucrurile sunt devansate.

Ministrul a mai spus că a oprit şi la lotul 4, care face legătura în autostrada A1. ”Cam într-o lună, undeva între 15 şi 20 noiembrie se vor da pe lotul 4 în circulaţie primii 20 de km, descărcarea de la Albota. Urmând ca diferenţa de la Albota până în A1 pe acele bretele să fie terminată pe finalul anului”, a precizat ministrul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI