Close sidebar
Close sidebar

Noi probleme pentru patronii clubului Colectiv

Cu toate ca au trecut doi ani de la imensa tragedie, patronii clubului Colectiv, in care au murit 64 de persoane in urma unui incendiu, nu scapa de problemele cu legea.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acestia au fost acuzati de reprezentantii unei firme care se ocupa cu distribuirea bauturilor alcoolice ca apar "restanti" cu plata marfii pe care o avea in depozit in seara in care a izbucnit incendiu.

Asa ca firma a decis sa ceara administratorii clubului peste 7.000 de lei, pretul intregului stoc de bautura, iar instanta a admis cererea. 
Admite cererea de valoare redusa formulata de reclamanta S.C. BERE BAUTURI BUCURESTI S.A., in contradictoriu cu parata S.C. COLECTIV CLUB S.R.L. Obliga parata la plata catre reclamanta a sumei de 7.212,41 reprezentand contravaloare marfuri livrate. Obliga parata la plata dobanzii legale calculate asupra debitului principal, de la scadenta si pana la plata efectiva. Obliga parata la plata catre reclamanta a sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli de judecata, respectiv taxa judiciara de timbru. Executorie. Cu drept de apel in termen de 30 de zile de la comunicare", au decis magistratii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In urma incendiului din 30 octombrie 2015 si-au pierdut viata patru dintre cei cinci membri ai trupei, alaturi de jurnalisti si fani. in afara celor 64 de tineri decedati, peste 160 de oameni au fost raniti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI