None de la Puterea Dragostei a răbufnit și a publicat un mesaj dur la adresa lui Jador. 

"Jardel ăsta era singurul care putea să plângă după o femeie din emisiune trăind cu alta de șase ani. A fost singura marionetă capabilă de așa ceva. O emisiune de genul are nevoie de dramă, lacrimi etc. Suferință, ce om normal și stabil psihic poate să plângă după 30 de minute de contact vizual și un pupic.

Nici sărut nu a fost! Înțelegi ce zic? Ca și Mariana. Toți nu înțeleg ce caută acolo. Oamenii inteligenți vor înțelege ce rol are fiecare.

Citeste si: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei este însărcinată?! Ce fotografie a publicat după apariția zvonurilor

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei și-a făcut de cap! Iubita lui Livian i-a lăsat o surpriză în telefonul pe care i l-a făcut cadou

Citeste si: Cum a surprins-o Livian de la Puterea Dragostei pe Bianca după ce s-a întos în emisiune

Pentru mine a fost o experiență. Nu am făcut o afacere din asta, nu a tras cu dinții de emisiune, nu am afăcut circ pentru a fi scos favorit.

Probabil am încercat prea mult să scot adevărul din spatele camerelor și am uitat să mă bucur de vacanța asta plătită de ei. Am respectat regulile și am crezut în ele la început apoi totul s-a transformat în haos. Au venit disperați de faimă vloggeri, cântăreți.", este mesajul lui None de la Puterea Dragostei pentru Jador.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si