Dupa ce ca s-a bagat in fata, spun martorii oculari, citati de Hotnews, nimeni nu a mai fost lasat sa intre in muzeu, pana nu si-a terminat turul seful Senatului, care era insotit si de fostul ministru Daniel Chitoiu.

Nu este prima data cand Tariceanu este surprins ca nu poate sta la coada, la fel ca restul romanilor. Ultima data s-a intamplat la biroul de permise auto din Pipera, cand trei functionari au fost sanctionati pentru ca l-au primit peste rand.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

"Exista, in orice stat, cateva functii importante unde oamenii au fost alesi ca sa reprezinte, intr-un fel, statul si sa se dedice, in principal, problemelor societatii, comunitatii. Da? Asta ar trebui sa fie preocuparea lor principala. Nu statul la coada", a comentat atunci Tariceanu.
 

Sursa video: Youtube/Cristian Pantazi/Hotnews


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si