Close sidebar
Close sidebar

Noua frati din Iasi risca sa ramana fara mama, pe care sotul betiv jura ca o va ucide. Barbatul nu poate fi arestat

Noua frati din Iasi risca sa ramana fara mama, pe care sotul alcoolic jura ca o va ucide. Desi are un ordin de restrictie impotriva barbatului, acesta il incalca incontinuu, de multe ori inarmat.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ziarul  Adevarul  prezinta cazul unei femeii din Iasi, mama a noua copii, terorizate de sotul alcoolic, care o ameninta cu moartea si intra peste ea in toiul noptii, inarmat cu un cutit.
Cel mai mic dintre copii are doar 3 ani si risca sa ramana fara mama lui, deoarece barbatul nu poate fi arestat. Femeia a obtinut un ordin de restrictie impotriva barbatului, care este cunoscut ca alcoolic si agresiv, dar acesta il incalca constant.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cu toate acestea, barbatul nu poate fi arestat, deorece pentru incalcarea unui ordin de restrictie, nu se poate dispune arestarea preventiva.

Citeste mai multe AICI.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI