Dintre acestea, una foarte grav care a ramas incarcerata, fiind nevoie de interventia echipajului de descarcerare al Detasamentului de Pompieri Tirgu Mures pentru a fi scoasa din interiorul masinii, potrivit mr. Cristian Virag, purtatorul de cuvant al ISU Horea Mures, citat de zi-de-zi.ro.

Victima a fost transportata la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) cu un elicopter SMURD. Alte cinci victime ranite grav si doua victime ranite usor au fost preluate de echipajele SMURD si Ambulanta si au fost, de asemenea, transportate la UPU.

O singura persoana nu a necesitat investigatii suplimentare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Potrivit inspectorului principal Andreea Pop, purtatorul de cuvant al IPJ Mures, doua autoturisme s-au tamponat frontal, iar un al treilea autoturism care nu a pastrat distanta legala fata de vehicul din fata si a intrat in celelalte doua masini care s-au ciocnit, mai adauga sursa citata.

Sursa foto: Zi de zi 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si