Preşedintele Klaus Iohannis a refuzat marţi să semneze atât revocarea sa din funcţie, cât şi numirea la Transporturi a Liei Olguţa Vasilescu, propusă iniţial pentru acest post.

Miercuri seară, PSD l-a propus pentru acest post pe Mircea Drăghici.

Cu aproximativ o oră înainte de a demisiona Şova, Ministerul Transporturilor a făcut publice două rapoarte de control vizând CFR Marfă şi implementarea magistralei 5 de metrou.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

O situaţie similară celei de la Transporturi de înregistrează la Ministerul Dezvoltării, unde titularul portofoliului este Paul Stănescu, care este şi vicepremier şi care nu este dispus să renunţe la funcţie.

Pentru acest minister a fost iniţial nominalizat Ilan Laufer, şeful statului refuzând atât revocarea lui Stănescu, cât şi numirea lui Laufer. Ulterior, PSD a propus-o pe Lia Olguţa Vasilescu.

Decizia privind numirile şi revocările miniştrilor va aparţine preşedintelui Klaus Iohannis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si