Close sidebar
Close sidebar

Nu a mancat nimic pe toata perioada sarcinii, dar a nascut un bebelus perfect sanatos. "Oamenii nu au nevoie nici de hrana si nici de apa pentru a supravietui", sustine femeia care nu a mai mancat de 9 ani

O femeie in varsta de 34 de ani, mama a doi doi, si partenerul ei nu au mai mancat si nu ai mai baut nimic de aproximativ 9 ani. Cei soi sustin ca oamenii nu au nevoie de hrana si apa pentru a supravietui, ci de "energia universului".

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Akahi Ricardo si Camila Castello sunt breatharianisti din anul 2008. Cei doi parteneri, care sunt parintii unui baietel in varsta de 5 ani si al unei fetite de 2 ani sustin ca se hranesc numai cu energia universului.

Camila spune ca in timpul primei sarcini ea nu a mancat absolut nimic in timpul celor 9 luni de sarcina si a adus pe lume un baietel perfect sanatos.
Cei doi soti sustin ca acest stil de viata i-a facut mai sanatosi si mai stabili emotionali. Banii pe acre i-au economisit de cand nu mai cumpara alimente ii folosesc pentru alte pasiuni cum ar fi calatoritul.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Oamenii se pot lipsi foarte usor de hrana atata timp cat sunt conectati la energia care exista in mediul inconjurator si cu care te incarci atunci cand respiri", spun cei doi soti care gusta ocazional o bucatica dintr-un fruct sau dintr-o leguma.


"Cu primul copil am decis sa am o sarcina aerovora. Foamea pentru mine era o senzatie necunoscuta, asa ca nu am mancat nimic. Toate analizele din timpul sarcinii mi-au iesit bine si am nascut un baiat perfect sanatos", a mai declarat Camila.

"Ma simt mult mai sanatoasa si mai fericita de cat am fost vreodata. Cand eram tanara am avut probleme cu greutatea, dar acum, dupa ce am nascut doi copii, corpul meu a revenit imedoat la forma initiala.

Am uitat colpmet de sindromul premenstrual si sunt mult mai stabila emotional", a spus mama celor doi copii.

Cei doi soti nu le-au impus si copiilor acest stil de viata. Fetita si baietelul mananca ce vor, fie ca e vorba despre fructe, legume, pizza sau inghetata. Ei spera ca odata ce vor creste, copiii sa imbratiseze si ei Breatharianism-ul, scrie Mirror. 

Foto: News Dog Media

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI