Close sidebar
Close sidebar

Nu aruncati cozile cireselor! Ceaiul preparat din ele are efecte miraculoase pentru sanatate

Cozile de cirese pot avea efecte miraculoase daca stiti cum trebuie sa le preparati. Filoterapeutii recomanda ceaiurile din cozi de cirese in special pentru problemele renale, dar nu numai.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ceaiul de cozi de cirese e recomandat in cazul infectiilor urinare (cistita), uretritele (infecţii ale uretrelor) şi nefrită (boală inflamatoare a rinichilor). Acest cea va scapa de durerile de rinichi, dar si de microlitiaze (nisip la rinichi), informeaza realitatea.net.

Cozile de cirese, in combinatie cu frunzele de merisor, seminte de cirese, frunze de mesteacan si coada calului pot fi administrate ca tratament celor care au nivelul de uree şi cel de creatinină crescut.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a fost prinsă de 400 de ori la furat din magazine își mai poate face cumpărăturile doar în 3 locuri din 3.200 km pătrați- antena3.ro

Acest prepatat ajuta si la afectiunile digestive. In diaree, fitoterapeuţii recomandă un ceai preparat dintr-o lingură de cozi de cireşe fierte timp de 5 minute în 200 ml de apă.  În cazul durerilor de stomac se recomandă un ceai din 1-2 linguri de cozi de cireşe fierte în 250 ml de apă, timp de 15 minute şi din care bei 1 cană pe zi.

Baut zilnic, timp de o luna, ceaiul de codite de cirese ajuta la eliminare rezidurilor din sange si depozitele de grasime.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI