Close sidebar
Close sidebar

"Nu i-a adus o lumânare. A blestemat-o!" Sora Ana-Mariei Vasiliu rupe tăcerea la o săptămână de la înmormântare. Ce acuzații îi aduce lui Gabriel, soțul tinerei și fost concurent Puterea Dragostei. Mama lui ar fi părtașă

Sora Ana-Mariei Vasiliu a făcut mărturii cutremurătoare la o săptămână de la înmormântare. Femeia îndreaptă acuzații către soțul și soacra surorii sale, care a devenit victima criminalilor din Olanda.

Elena Tasca,

Ana-Maria și Gabriel Vasiliu

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ana-Maria Vasiliu, soția lui Gabriel, fost concurent Puterea Dragostei, a fost ucisă cu sânge rece în Olanda. În urmă cu o săptămână, Ana-Maria Vasiliu a fost înmormântată în orașul natal, la dorința părinților și a surorii sale.

Sora acestei, Larisa, a făcut declarații șocante după evenimentul devastator. După ce și-a îngropat sora, Larisa nu a mai rezistat și a spus adevărul. Ce acuzații a adus femeia soacrei și soțului Ana-Mariei?

Sora Ana-Mariei Vasiliu rupe tăcerea: "Nu i-a adus o lumânare. A blestemat-o!"

Larisa, sora Anei-Maria Vasiliu, a făcut mărturii cutremurătoare la o săptămână de la înmormântarea tinerei. Femeia nu a mai rezistat și a atacat-o pe soacra surorii sale, mărturisind că ea a blestemat-o pe Ana-Maria să se întoarcă între patru scânduri acasă.

Mai mult decât atât, Larisa o acuză pe femeie că ar fi avut un comportament fals, aceasta neimplicându-se deloc în procesul de repatriere și înmormântare, așa cum a susținut în fața presei.

Doamna Ticuța a blestemat-o pe sora mea, până și pe fiul ei l-a blestemat! Surorii mele i-a zis să se întoarcă acasă între patru scânduri și fiului i-a zis să putrezească în pușcărie. Pe astea de ce nu le-a mai spus? Pe sora mea a blestemat-o la telefon, de față cu mine(...)

Toată cheltuiala care a fost, repatrierea… absolut tot, doamna Tincuța m-a mințit. Pentru că băiatul care a fost s-o ia pe sora mea, vorbise doamna Tincuța cu soțul ei s-o aducă băiatul acela, ar fi făcut totul pentru 3.500 de euro. M-au mințit că i-au dat banii ăștia, de fapt, am aflat că i-au dat doar 1.500 și după ce o aducea i-ar fi dat restul. În momentul în care am aflat, l-am întrebat pe tatăl lui Gabi câți bani s-au plătit.
Mi-a spus că i-a dat 3.500 de euro. OK. Eu știam adevărul, însă. Când băiatul a ajuns la Ploiești cu sora mea, eu i-am înapoiat familiei banii: 3.500 de euro(...)
Ei nu au contribuit nici cu 50 de bani! Iar după trei săptămâni de la nenorocire, nu se opresc! Eu și familia mea nu mai putem. Miniciuni peste minciuni(...) Ce a spus doamna Tincuța prin presă, că e ceartă, că le e frică să meargă, nu e adevărat.
Dincontră, eu am mesaje când i-am anunțat absolut orice legat de sora mea, când am anunțat că va fi adusă, la ce oră, când pot veni… Dar ei au refuzat categoric și mi-au spus: fără băiatul nostru, noi nu avem ce să căutăm acolo! Noi nu am avut nicio discuție să ne certăm cu ei, nici nu s-a pus problema, pentru că, în situația în care suntem noi, vă dați seama, numai de ceartă mai aveam nevoie!,
a declarat Larisa, sora Ana-Mariei, potrivit cancan.ro.

Citește și: Cu cine a vorbit Ana-Maria Vasiliu înainte să fie găsită ucisă în Olanda? Ultimul mesaj pe care l-a trimis a fost făcut public. Apropiații nu-și pot reveni încă din șoc, după pierderea suferită: "Eu încă mai sper să..."

Citeste si: A nins în România! Unde s-a depus un strat consistent de zăpadă: „Am intervenit cu utilajele de deszăpezire”- kanald.ro

Citeste si: Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie de 96 de ani, care se deplasează în scaun cu rotile, a recunoscut că a „condus periculos” și a omorât altă femeie de 76 de ani- antena3.ro

Ana-Maria și Gabriel Vasiliu

[Sursa foto: Facebook]

Larisa a continuat seria acuzațiilor către Gabriel. Femeia a declarat că, după cum este obiceiul, la șase săptămâni trebuie să dea de pomană din lucrurile surorii sale, care se află la soacra acesteia. Atât soacra, cât și Gabriel nu ar dori să îi trimită lucrurile.

I-am spus doamnei Tincuța că la șase săptămâni după înmormântare trebuie să dau din lucrurile surorii mele de pomană. I-am scris un mesaj în care dânsa mi-a spus că nu există așa ceva și că nimeni nu se apropie de niciun lucru al surorii mele. Le-am spus că nu au de ce să facă asta, pentru că eu peste șase săptămâni trebuie să dau din lucrurile ei. Mi-a spus că, de fapt, cheia de la apartament i-a dus-o lui Gabriel la pușcărie. Ceea ce nu este adevărat, eu știu sută la sută asta! După discuțiile astea, nu mi-a mai răspuns, posibil să fi așteptat un telefon de la Gabriel, să știe ce are de făcut mai departe. Într-adevăr, am fost sunată de Gabriel și mi-a spus că lucrurile ei nu o să plece din casă, până când el se eliberează! I-am spus că nu are cum să mi le dea după ce se eliberează, că nu fac astea după 2-3 ani, când se va elibera. Astea trebuie făcute acum. A refuzat categoric, a spus că lucrurile ei nu pleacă din casă până atunci(...) În momentul în care au venit la înmormântare nu au adus măcar o lumânare, în afară de Gabriel, care a venit cu un buchet de trandafiri. Ei, ca socri, nu i-au adus o lumânare. Și doamna Tincuța, aoleu, nora mea, nora mea…, a declarat Larisa, sora Ana-Mariei, conform aceleiași surse.

Citește și: Gabriel Vasiliu, îngenuncheat de durere la înmormântarea soției sale! Nu s-a mai putut ține pe picioare când a văzut-o în sicriu: „A plâns mai mult decât o fată”

Citeste si: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”- kfetele.ro

Citeste si: „Mama e mereu plecată din țară” Fiul Lui Andrei Aradits, Eric, confesiuni dureroase despre divorțul părinților săi- radioimpuls.ro

Citeste si: O femeie de 96 de ani, care se deplasează în scaun cu rotile, a recunoscut că a „condus periculos” și a omorât altă femeie de 76 de ani- antena3.ro

Ana-Maria și Gabriel Vasiliu

[Sursa foto: Facebook]

Ana-Maria Vasiliu a fost ucisă în Olanda, la începutul lunii septembrie, în casa în care locuia. Femeia avea vârsta de 34 de ani și era căsătorită din anul 2022 cu Gabriel Vasiliu, fost concurent la emisiunea "Puterea Dragostei". Autoritățile olandeze i-au reținut pe principalii suspecți în cazul crimei tinerei, trei bărbați de 19,30, respectiv 50 de ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI