Close sidebar
Close sidebar

"Nu i-am ucis, le-am salvat sufletele!" Este infiorator ce le-a spus criminalul de la Brasov copiilor sai care isi dadeau ultima suflare

Au aparut noi informatii in cazul triplului asasinat de la Brasov care a socat o tara intreaga. Cu sange rece, Florin si-a injunghiat sotia (42 de ani), fiica cea mare (18 ani) si baiatul in varsta de 13 ani.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

A încercat si el sa-si puna capat zilelor, dar însangerat a plecat la politie. S-a predat, spunandu-le politistilor ca le-a salvat sufletele celor dragi.

Barbatul s-a predat politiei la mai bine de 12 ore dupa comiterea crimei.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Gabriela Dinu, purtator de cuvant al IPJ Brasov: „S-a prezentat la sediul IPJ Brasov anuntand ca si-a asasinat sotia si cei doi copii- o fata de 18 ani si un baiat de 13”.

În fata anchetatorilor, a povestit cu seninatate ca a comis triplul asasinat... ca sa le salveze sufletele sotiei si celor doi copii ai lor. A fost tratat de medici pentru o rana de pe piept. A spus ca singur si-a facut-o, ieri, cand a încercat sa se sinucida, la o manastire.

Dan Antonescu- specialist criminolog, a declarat pentru Digi 24 ca" Se pare ca omul acesta a avut niste probleme, încercase sa-si gaseasca linistea undeva în zona unor culte religioase sau bisericii în general.

Cert e ca nu a reusit sa se linisteasca acolo".

Criminalul a mai spus, la audieri că a vorbit cu cei doi copii in timp ce îi omora si pana cand acestia si-au dat ultima suflare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI