Close sidebar
Close sidebar

Nu juca la pariuri online înainte de a citi asta!

Pariurile online sunt foarte la modă în acest an, pentru că sunt la îndemâna oricui și oferă posibilitatea distracției nelimitate, cu costuri minime. Îți trebuie doar un telefon inteligent conectat la internet pentru a te conecta la această sursă modernă de adrenalină.

Madalina Grigore,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dacă nu ai mai pariat până acum, sau dacă ai jucat doar la agenții stradale, ți-ar fi de folos să citești ce scrie mai jos înainte să pariezi pe internet.

Sunt 30 de agenții online licențiate

În acest moment, sunt 30 de agenții online operate de companii care dețin licențe emise de Oficiul Național de Jocuri de Noroc. Doar la aceste agenții poți juca legal.

Ai voie să îți deschizi un singur cont la o agenție, dar numărul platformelor pe care te poți înregistra este nelimitat. Dacă vrei, poți să joci la toți cei 30 de bookmakeri de pe internet. Mai toți au oferte atractive, iar unele case oferă și bonus fără depunere pariuri.

Pariurile online sunt mai captivante

Pentru că ai acces la ele oricând și de oriunde, pariurile online te pot acapara.

În acest context, este obligatoriu să ai un control strict al banilor investiți în acest hobby. Nu alimenta niciodată contul cu mai mulți bani decât îți permiți să pierzi, chiar dacă, așa cum este normal, te gândești că vei câștiga. Dacă ai epuizat suma rezervată într-o lună, ia o pauză. Pentru ca riscul de a rămâne cu balanța pe zero să fie cât mai mic, calculează miza fiecărui bilet ca procent din buget, în funcție de riscul presupus de respectivul pariu.

Joacă un singur meci pe bilet

Oricât de priceput ai fi în anticiparea rezultatelor partidelor, ai șanse minime de reușită dacă pui multe meciuri pe bilet. Pentru biletul zilei sunt recomandate 2-3 selecții, dar, în general, cel mai bine este să joci pariuri cu un singur pronostic. Doar așa reduci riscul de a ieși pe minus din cauza evenimentelor neprevăzute, care se produc în orice sport.

Lipsa răbdării este calea spre eșec

Ca parior, trebuie să ai foarte multă răbdare. Zicala „graba strică treaba” este cât se poate de adevărată în această activitate, cel mai elocvent exemplu fiind al jucatului la recuperare, din cauza căruia mulți pariori sunt „falimentari”. Concret, atunci când pierd bani, ei nu ar răbdare să recupereze treptat pierderile și măresc imediat mizele pentru a câștiga înapoi rapid sumele pierdute. Noi bilete pierdute, pe fondul unei precipitări emoționale, înseamnă o prăbușire accelerată.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Nu paria în funcție de cote

Cotele afișate de agențiile de pariuri indică probabilitatea de câștig, dar numai într-un oarecare procent. În plus, vorbim despre o probabilitate, nu despre o certitudine. Este greșit să pariezi orientându-te exclusiv după valorile lor. Pentru mai multe șanse de succes, este necesar să analizezi meciurile în profunzime, având în vedere toți factorii care pot influența ce se va întâmpla în partida respectivă: motivație, absenți, echipe probabile etc.

Apropo de analizarea partidelor, nu te încrede orbește nici în predicțiile postate de tipsteri, chiar dacă aceștia sunt specialiști legitimați de bilanțul pozitiv pe termen lung. Orice pronostic trebuie trecut prin filtrul propriei judecăți.

Pariurile live pot fi periculoase

Atunci când pariezi online, este foarte tentant să mizezi pe evenimente aflate în desfășurare. Live-urile sunt „cireașa de pe tort” atunci când vine vorba de adrenalina generată de betting. Totuși, pe cât sunt de spectaculoase, pe atât de periculoase pot pariurile live. Explicația este foarte simplă: este greu să gândești lucid și să iei decizii corecte atunci când emoțiile sunt la superlativ și când știi că în orice secundă cotele pot fi blocate, deci trebuie să te miști foarte repede.

Nu paria când ești obosit

Ca să iei cele mai bune decizii, trebuie să ai mintea limpede. Chiar dacă joci strict pentru distracție, pariurile sunt mai reconfortante atunci când le câștigi. Un bilet „verde” este rezultatul unui cumul de factori, precum cunoștințe despre sport, muncă de documentare și fler. Factorii enumerați sunt alterați

atunci când ești obosit sau când nu te poți concentra exclusiv pe această activitate. Decât să pierzi și să te enervezi, mai bine închizi site-ul de pariuri până când vei avea dispoziția necesară.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI