Nicolae Mitrea, principalul suspect în cazul dublei crime de la Constanța, a declarat că este nevinovat. Bărbatul, căruia i se spune Șacalul, a mărturisit că nu a avut nicio treabă cu crimele, singura legătură pe care o are cu una dintre victime fiind mașina pe care ar fi cumpărat-o de la ea, chiar dacă sunt dovezi care dezvăluie că le-ar fi furat bani și bijuterii.

Fiul concubinei sale spune un alt adevăr.

Minorul ar fi scos la iveală încă un detaliu care îl incriminează pe bărbat, dar și pe mama sa.

Detalii șocante despre dubla crimă din Constanța: "A stat la noi în casă moartă"

Nicolae Mitrea, cunoscut drept Șacalul, este considerat principalul suspect al crimelor din Constanța. Acesta este acuzat că le-ar fi jefuit și omorât pe Delia și Denisa. Polițiștii au făcut legătura între Șacal și crime după ce, la câțiva kilometri de unde au găsit trupul Denisei aruncat pe câmp, mașina acesteia era distrusă, fiind implicată într-un accident rutier. La spital se afla Șacalul, victimă a unui accident rutier, care fusese observat conducând mașina Denisei.

Acesta a fost săltat de polițiști, audiat, iar procurorii au decis să îl aresteze preventiv pentru 30 de zile. Cu toate că ar exista probe care dovedesc că el le-a ucis pe cele două femei, Șacalul susține că este nevinovat. Bărbatul spune că a cumpărat mașina de la victimă, dar nu a omorât-o pe aceasta.

Mai mult decât atât, Șacalul a declarat că dacă ar fi omorât una dintre victime, ar fi existat deja probe, iar el ar fi trebuit arestat până să comită cea de-a doua crimă.

Citește și: VIDEO Ea este Denisa, tânăra din Timișoara care ar fi fost ucisă de "Șacalul" din Constanța. "Copilul nici nu a aflat că mama lui nu mai este”

"Nu le-am omorât (pe fete). Va spune instanța (cine le-a omorât). Trebuia să se găsească probe dacă erau sugrumate sau dacă erau lovite. Am cumpărat mașina de la a doua victimă. Dacă există probe, de ce nu m-au arestat mai demult? Nu mă lăsau să ma fac a doua crimă. Eu sunt nevinovat. Nu (nr. nu l-a urmărit poliția în seara accidentului). O cunoșteam de la mare. Eu lucram la ospătar la mare. Nu am omorât-o. Acum plec acasă", a declarat Nicolae Mitrea, zis Șacalul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Una dintre probele care îl incrimează este banii furați de la victime. Șacalul ar fi luat 11.000 de lei din mașina victimei, dar și alte sume de bani, cu care și-ar fi achitat datoriile și a achiziționat substanțe halucinogene.

„A luat suma de 11.000 de lei pe care o avea în mașină. A accesat telefonul victimei pentru a lăsa de înțeles că e în viață.

Cu restul banilor ar fi plătit datorii personale și a cumpărat substanțe halucinogene”, a declarat procurorul Zafer Sadîc, notează digi24.ro.

În timp ce Șacalul își susține nevinovăția, fiul minor al concubinei sale a mărturisit un detaliu șocant. Copilul a declarat că mama sa l-ar fi rugat să ascundă faptul că o femeie moartă a stat la ei în casă.

Mami mi-a spus să nu vă spun nimic despre tanti care a stat la noi în casă moartă, ar fi spus unul dintre fii concubinei, conform observatornews.ro.

Potrivit primelor informații din anchetă, concubina Șacalului și fiul acesteia ar fi fost implicați în moartea Denisei. Adolescentul de 15 ani, l-ar fi ajutat pe Șacal să ducă trupul femeii pe câmp, unde a fost devorat de șacali.

Citeste si: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: „Doamne ferește” Soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea Dragostei” și-a prevestit moartea! Mesajul sumbru pe care l-a postat, cu puțin timp înainte să fie ucisă cu sânge rece: „Las totul”

Minorul este acuzat pentru favorizarea făptuitorului și tăinuire, întrucât cea de a doua victimă, după ce a fost ucisă în locuința femeii inculpate și ținută vreo două zile în locuință, a fost transportată de către inculpatul reținut și de minor în portbagajul mașinii și abandonată în zona satului Sinoe, pe câmp, într-un șanț, a declarat procurorul de caz, Zafer Sadic.

Șacalul ete acuzat de comiterea mai multor infracțiuni, printre care omor calificat, tâlhărie, conducere fără permis, dar și acces ilegal la sistemele informatice(trimitea mesaje rudelor victimelor de pe telefoanele lor ca nimeni să nu le dea dispărute). Concubina acestuia a fost, de asemenea, reținută, iar adolescentul ar fi fost trimis într-un centru de detenție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si