Close sidebar
Close sidebar

"Nu mă uit la lucrurile rele" O femeie a aniversat un an de la nunta cu ea însăși și este mai fericită ca niciodată. Ce a mărturisit, după un an de măritiș: "Am încălcat câteva jurăminte"

În urmă cu un an, o femeie a luat decizia de a se căsători cu ea însăși. A aniversat un an de la nuntă și a făcut mărturii emoționante despre viața de persoană măritată.

Elena Tasca,

Foto simbol- mireasă

[Sursa foto: Freepik]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După ce și-ar fi căutat un partener potrivit toată viața, Sarah Wilkinson, în vârstă de 43 de ani, a luat decizia de a se căsători cu ea însăși. Femeia a aniversat primul an de căsnicie și se declară o persoană fericită și împăcată cu alegerea făcută, informează BBC, citat de news.ro.

A aniversat un an de la nunta cu ea însăși

Pe data de 30 septembrie 2023, Sarah Wilkinson se mărita cu ea însăși. Femeia declara la momentul respectiv că nu și-a găsit un partener, iar decizia de a se căsători cu propria persoană a fost cea mai potrivită.

Nunta cu propria persoană a costat-o 10.000 de lire și a fost oficiată în fața a 40 de prieteni apropiaţi şi rude, urmată de o petrecere la care au participat mai multe persoane.

Sunt bine aşa cum sunt; nu ai neapărat nevoie de cineva pentru a te completa. Eu nu spun nu pentru a găsi pe cineva, dacă se întâmplă şi este grozav şi minunat, atunci minunat, şi dacă nu se întâmplă, va fi bine, a declarat Sarah.

Citeste si: Data exactă la care vor fi virate tichetele sociale în luna octombrie. Banii intră direct pe carduri- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Două femei care căutau de mâncare au fost ucise de un fermier și date la porci- antena3.ro

La un an de la evenimentul atipic, care a fost judecat de anumiți internauți, femeia se declară mai fericită ca niciodată. Primul an de căsnicie a fost perfect, iar Sarah a decis să sărbătoarească. A ieșit în oraș la cină, și-a cumpărat flori și a petrecut timp de calitate.

Este întotdeauna frumos să primeşti un cadou la serviciu şi să mergi prin birou cu un buchet masiv de flori. Mi-am trimis un buchet de 12 trandafiri curcubeu şi o sticlă de şampanie. Am ieşit să iau masa singură, o masă pentru o persoană, o cină frumoasă cu friptură, iar între feluri m-am relaxat şi mi-am citit cartea, a declarat Sarah.  

Precum orice alt mariaj, Sarah a întâmpinat câteva probleme și a încălcat câteva jurăminte pe care și le-a făcut în ziua nunții.

Am încălcat câteva jurăminte. Am jurat că nu voi rămâne fără hârtie igienică şi lapte şi am rămas fără ambele cel puţin o dată, aşa că trebuie să mă ocup de asta, a declarat Sarah.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI