Close sidebar
Close sidebar

Nu mai auzea bine cu urechea dreapta si a mers la medic! Ce a scos de acolo e ireal! "Aveam peste 22 de bucati"!

Un medic ORL-ist din Marea Britanie este cunoscut pentru postarile pe care le face pe canalul de YouTube intitulat The Wax Whisperer.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Neel Raithatha, asa cum se numeste doctorul, a reusit sa ii socheze pe cei care ii urmaresc canalul cu o ultima postare care i-a lasat cu gura cascata pe multi. In data de 28 iunie, data care coincide si cu ultima lui postare de pana acum, doctorul a postat un filmulet in care arata ce a scos din urechea unui pacient.

Medicul a extras nu mai putin de 22 de filtre pentru ceara, filtre pe care pacientul le primise ca recomandare pentru a stopa excesul de ceara. Desi pacientul a stiut mereu ca aceste dispozitive ii "cad" in canalul auditiv, el nu s-a oprit pana cand nu l-a umplut practic cu 22 de bucati.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

In momentul in care a inceput sa aiba dureri si sa nu mai auda nimic, barbatul a cerut ajutorul specialistului, iar clipul ireal il poti vedea mai jos. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI