Chloe Mickelborough, în vârstă de 31 de ani, a câștigat în instanță despăgubiri de peste 70.000 de euro, după ce a acuzat că nu mai poate purta tocuri înalte, ca urmare a unui accident de muncă.

Citește și: Un nou scandal între ÎPS Teodosie și Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei. "Fumătorul se plasează în afara comuniunii cu Dumnezeu"

Femeia și-a rupt piciorul căzând prin podea în cadrul unui showroom-ul italian organizat de creatoarea de modă Stella McCartney.

Chloe Mickelborough nu era fotomodel, ci lucra ca specialist în comunicare pentru compania de fashion. 

Accident pe scena de modă

Chloe Mickelborough realiza o filmare la sediul designerului din Milano în decembrie 2018, când s-a prăbușit printr-o „gaură” în podea, aterizând pe betonul de la trei metri mai jos.

Potrivit Daily Mail, Chloe a căzut după ce s-a cățărat peste o balustradă joasă pentru a găsi un unghi mai bun al camerei de filmat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Femeia nu a fost atenționată că podeaua de pe cealaltă parte era din plastic slab și nu-i putea ține greutatea.

Chloe Mickelborough, despăgubire de 70.000 de euro

Chloe Mickelborough, despăgubire de 70.000 de euro

[Sursa foto: Daily Mail]

Despăgubiri de 70.000 de euro pentru angajata casei de modă

Chloe Mickelborough, din Bethnal Green, estul Londrei, și-a luxat glezna, lăsând-o cu dureri continue și umflături la picior.

Ea a dat în judecată compania Stellei McCartney din cauza accidentului, despre care spune că a lăsat-o blocată purtând pantofi „de susținere”, incapabil să danseze, să alerge sau să poarte tocuri.

Marți, judecătorul Tracy Bloom a constatat că firma de modă a Stellei McCartney este de vină pentru accident, acordându-i domnișoarei Mickelborough o compensație de 60.000 de lire sterline (circa 70.000 euro).

Judecătorul a considerat că Mickelborough nu a fost avertizată că zona este periculoasă, adăugând: „Exista un pericol ascuns și un risc foarte grav de rănire”.

Citește și: VIDEO- Ținute spectaculoase la Globurile de Aur 2024. Margot Robbie, Jennifer Lopez și Natalie Portman au ales printre cele mai extravagante outfituri

Suma revendicată de tânără a fost de 90.000 de lire sterline, însă judecătoarea a redus plata cu o treime, considerând că însăși Chloe Mickelborough a fost parțial de vină, deoarece ar fi trebuit să aibă mai multă grijă.

Domnișoara Mickelborough lucra pentru companie, ocupându-se de conținutul rețelelor sociale ale firmei de modă, când a suferit rănirea în showroom-ul din Via Vincenzo Forcella, Milano.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si