Close sidebar
Close sidebar

Nu vom avea parte de zapada de Sarbatorile de Iarna! "Va fi o luna decembrie extrem de calda" - Ce spun cei de la ANM

Directorul ANM a informat populatia ca in lunile viitoare, in anumite zone din tara vor fi cateva fenomene extreme ce vor include chiar si tornade.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urmatoarele trei luni, romanii vor avea parte de o vreme calduroasa, dar si cu anumite precipitatii. "Luna octombrie va fi secetoasa, iar luna noiembrie aduce temperaturi peste medie si mai ridicate in partea de sud a tarii. In decembrie va fi cald, dar vor exista si cantitati impresionante de precipitatii, dar nu se stie daca vor fi sub forma de ploi sau sub forma de zapada", a declarat Ion Sandu, director ANM.

El a spus ca in anumnite zone din nord, centru si vest for fi fenomene meteorologice extreme. "In partea de nord, centru si vest a tarii, fenomene meteorologice cu vijelii, furtuni, cu sute de avertizari, chiar daca in iulie si august in sud era seceta, acolo erau furtuni violente, asa va fi si in continuare. N-au devenit devastatoare efectele schimbarilor climatice, dar in acest ritm, in fiecare an temperaturi medii la nivelul Romaniei si globale, din ce in ce mai mari, vor deveni devastatoare", a completat Sandu, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI